Naslovna / Lifestyle / #NE_PROPUSTITE / TREĆI MUSIC WEEK DOVODI NAJVEĆE ZVEZDE NA KOPAONIK 
TREĆI MUSIC WEEK DOVODI NAJVEĆE ZVEZDE NA KOPAONIK 

TREĆI MUSIC WEEK DOVODI NAJVEĆE ZVEZDE NA KOPAONIK 

Treću godinu zaredom, festival Music Week okuplja najveće regionalne muzičke zvezde, koje će od 8. do 18. marta prirediti nezaboravan provod na omiljenoj zimskoj destinaciji u Srbiji, Kopaoniku.


Nakon što su prošle godine koncerte na Music Week festivalu održali Ceca Ražnatović, Toni Cetinski, Aca Lukas i Tropiko bend, organizatori, kompanija Sky music u saradnji sa MK Mountain Resortom, potrudili su se da i ovog puta opet nadmaše sami sebe i opravdaju poverenje posetilaca.

Predstojeći, treći po redu Music Week festival, 8. marta otvoriće pevač Željko Samardžić, čiji nastup će biti prvi u nizu ovogodišnjih pet koncerata koji će biti održani na Kopaoniku. Već sutradan, 9. marta, publici će se pokloniti Saša Matić koji obećava spektakularan provod, dok će 10. marta  posetioci imati priliku da uživaju u emotivnim stihovima Gibonnija.

TREĆI MUSIC WEEK DOVODI NAJVEĆE ZVEZDE NA KOPAONIK 

Da će se ovogodišnji festival izdvojiti od svih prethodnih dokazuje i to što su za sam kraj pripremljena dva velika iznenađenja. Poslednje dve večeri, 16. i 17. marta, najavljeni su koncerti iznenađenja, te se imena izvođača i dalje drže u tajnosti.

Ono po čemu se  Music Week festival izdvaja je svakako najatraktivnija lokacija tokom zimske sezone, a to je nedvosmisleno Kopaonik. Spoj najpopularnije muzike i prave zimske idile svojstvene ovoj turističkoj destinaciji se nikako ne sme propustiti.

Svi nastupi muzičkih zvezda biće održani u luksuznoj dvorani hotela Grand. Kuriozitet je upravo to što je ovaj jedinstveni prostor  hotela Grand, za ovu priliku posebno preuređen i pretvoren u svojevrstan ekskluzivni VIP lounge u kome su najveće zvezde u bliskom kontaktu sa svojom publikom. Zbog toga je atmosfera sa Music week-a ono što se pamti i prepričava.

TREĆI MUSIC WEEK DOVODI NAJVEĆE ZVEZDE NA KOPAONIK 

Mnogobrojne poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života naše zemlje biće gosti ovog prestižnog festivala kao i prethodne godine. Music Week, kao specifičan koncept turizma i zabave, namenjen je svim ljudima koji žive dinamično, tokom dana žele da se odmore, bave sportom i relaksiraju, ali uveče očekuju vrhunsku zabavu.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Treće veče MUSIC WEEK-a: UŠĆE GORELO!

Treće veče MUSIC WEEK-a: UŠĆE GORELO!

Sinoć je završen Music Week festival.  Treće, i poslednje veče ovog festivala o kojem će …

DRUGO VEČE MUSIC WEEKA-a: Ušće POKORENO!

DRUGO VEČE MUSIC WEEKA-a: Ušće POKORENO! (VIDEO)

Prvi beogradski Music Week festival okupiće više od 15 najvećih zvezda pop, rep i narodne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.