Naslovna / Lifestyle / UNESITE JESENJU UŠUŠKANOST U SVOJ DOM: feng šui saveti za vaš dom u jesen
UNESITE JESENJU UŠUŠKANOST U SVOJ DOM: feng šui saveti za vaš dom u jesen
Foto: Pixabay

UNESITE JESENJU UŠUŠKANOST U SVOJ DOM: feng šui saveti za vaš dom u jesen

U feng šuiju jesen je metalni element koji predstavlja vezivanje. Dodavanjem ovakvih detalja u svoj dom ćete privući pozitivnu jesenju energiju

Jesen je fenomenalno vreme za povezivanje sa prirodom i oživljavanje vašeg doma. Feng šui se stalno menja, a samim tim i vaše okruženje treba menjati. Održavanje dobrih, protočnih vibracija u vašem domu važno je, a tokom jeseni nekoliko promena može vam pomoći da uvećate pozitivnu energiju i smanjite lošu. Sledite neke od ovih jednostavnih saveta za jesen.

Sa promenom sezone takođe dolazi i do promene energije. Feng šui vam može pomoći da sinhronizujete dom sa bilo kojim godišnjim dobom i može vas uskladiti s prirodom.
Ako nemate vremena i novca za putovanja, pronađite se u uređenju kuće, na primer. Tako ćete maksimalno iskoristiti dobru energiju u vašem domu i osloboditi se negativnosti. Sledite ove jednostavne feng šui savete kako biste dom učinili ugodnim i toplim za jesen.

Tok energije u vašoj kući i van nje je vrlo važan. Tokom jesni, postoji težnja za ravnotežom između zadržavanja tople i srećne energije u vašoj kući, dok istovremeno želite prodor hladnog vetra prirode u vašem domu.

Vaši prozori i sve što se na njima nalazi regulišu ulaznu i odlaznu energiju i upravljaju količinom svetla u vašem domu. Ovo je ključno za zadržavanje energije u vašoj kući. Svako malo tokom dana trebali biste otvoriti prozore i pustiti hladan vetar u vašu kuću, samo da osvežite vazduh. Tokom hladnih noći držite prozore zatvorene i pustite da toplina ispuni vaš dom.

Sveće su vrlo jasan prikaz elementa vatre u feng šuiju, a poznate su i po tome što mogu da oslobode stresa i unesu toplu energiju u vaš dom – savršen dodatak za jesenje feng šui preobražaje.

Kada dođe jesen, letnji ukrasi mogu otići u skladište i možete uneti toplu ćebad. Ako ne znate čega da se oslobodite pri bacanju nepotrebnih stvari, dobro pravilo je da odmerite svoju reakciju i osećaje dok gledate neki predmet.

Predmeti zbog kojih se osećate dobro dodaće pozitivnu energiju vašem domu. Predmeti koji vas ne zanimaju dodaće ustajalu energiju, pa ćete ih se verovatno lakše rešiti. Nema potrebe za neredom, pa kad ste u nedoumici, izbacite ga.

Izvor: Sivana Spirit/Moj Enterijer

 

 

 

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Uradite ovo jednom nedeljno: Lice će vam izgledati 10 godina mlađe!

Uradite ovo jednom nedeljno: Lice će vam izgledati 10 godina mlađe!

Žene iz Japana vekovima koriste benefite pirinča koji im omogućava mladolik izgled Pirinač je neverovatan …

SLOVENIJA, ZEMLJA BAJKOVITE LEPOTE SA NAJBOLJIM SPA HOTELIMA U REGIONU!

SLOVENIJA, ZEMLJA BAJKOVITE LEPOTE SA NAJBOLJIM SPA HOTELIMA U REGIONU!

Ekipa portala PRESSSERBIA.COM boravila je u Sloveniji, a naši domaćini SAVA HOTELS & RESORTS upoznali …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.