Naslovna / Grad / UNIQA SPONZOR PRVENSTVA U VATERPOLU
Members of Serbian water polo team pose with their gold medals after winning the men's water polo gold medal match against Croatia at the Swimming World Championships in Kazan, Russia, Saturday, Aug. 8, 2015. Serbia defeated Croatia by 11-4. (AP Photo/Denis Tyrin)

UNIQA SPONZOR PRVENSTVA U VATERPOLU

UNIQA OSIGURANJE OFICIJELNI SPONZOR EVROPSKOG PRVENSTVA U VATERPOLU

„PODRŠKA KOJA OSIGURAVA POBEDU“

UNIQA osiguranje nastavlja sa tradicijom ulaganja u sport i naše najtalentovanije sportiste. Odmah na početku 2016. godine, kada ulazi u 10. godinu poslovanja, UNIQA osiguranje, kao oficijelni sponzor i osiguranje najvećeg sportskog događaja kod nas, podržava Evropsko prvenstvo u vaterpolu, koje se od 10. do 23. januara održava u Beogradu.

“Zadovoljstvo nam je da smo već dve godine za redom partner Vaterpolo saveza Srbije i naše najtrofejnije reprezentacije, koja nas je svojim pobedama nebrojano puta učinila ponosnim. UNIQA osiguranje, kao osiguravajuća kompanija Evropskog prvenstva Beograd 2016, se brine o sigurnosti učesnika takmičenja, osoba angažovanih u organizaciji događaja, volontera i objekta u kojem se održava Evropsko prvenstvo, za koje se očekuje da će premašti sve rekorde dosadašnje posećenosti. Zbog toga imamo čast što smo deo tog pobedničkog tima. Ovim putem želimo da našim zlatnim delfinima pošaljemo snažnu podršku koja, verujemo, osigurava pobedu i najviša odličja”, izjavila je Gordana Bukumirić, predsednik izvršnog komiteta UNIQA osiguranja.

UNIQA osiguranje, kao oficijelni sponzor Evropskog prvenstva u vaterpolu,  odlučila je da ovom prilikom podrži vaterpoliste uz slogan  „PODRŠKA KOJA OSIGURAVA POBEDU“,  jer veruje da će zajedničkim snagama ostvariti velike rezulatate na ovako značajnom takmičenju.

Evropsko prvenstvo u Beogradu, sa 28 ekipa, 17 država učesnica i sa najvećim kapacitetom od 12.000 posetilaca, će biti najveće Evropsko prvenstvo do sada. Jedinstveno za ovo takmičenje je i to što su za potrebe  Evropskog prvenstva u vaterpolu u zatvorenom objektu – Kombank areni, postavljeni montažni bazeni.

Evropsko prvenstvo u vaterpolu je pored Letnjih olimpijskih igara, jedan od najznačajnijih sportskih događaja u ovoj godini.

UNIQA osiguranje poziva sve ljubitelje sporta i naše sugrađane da podrže srpsku  vaterpolo reprezentaciju i pruže im podršku na domaćem terenu kako bismo zajednički došli do pobede!

Srpska vaterpolska reprezentacija predstavlja državu Srbiju u sportu vaterpolu. Nastala je nakon izdvajanja crnogorskih reprezentativaca iz srpsko-crnogorske vaterpolske reprezentacije. Aktualni su europski prvaci, a naslov su osvojili na domaćem terenu 2006. godine. Drugo veliko natjecanje, SP u vaterpolu u Melbournu 2007., zaključili su na četvrtom mjestu.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

PLIVANJE SMANJUJE RIZIK OD SMRTI ZA 50 PROCENATA

Leto je konačno na horizontu, a mnogi već žale što su tokom kišnog maja neraspoloženje …

Radio Beograd 202 slavi rođendan besplatnim koncertom

Radio Beograd 202 slavi rođendan besplatnim koncertom

Radio Beograd 202 velikim besplatnim koncertom obeležiće svoj 50. rođendan! Ovaj radio, popularno nazvan “Dvestadvojka” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.