Naslovna / Grad / Gradske vesti / UNIQA sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama
UNIQA sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama

UNIQA sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama

UNIQA grupa je ponosni sponzor i sigurni partner Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama koje se održavaju u Austriji od 18. do 24. marta 2017.

UNIQA sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebamaUNIQA sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama

I u Srbiji, UNIQA osiguranje je godinama unazad prepoznato kao kompanija koja predano ulaže u sport. Proteklih decenija, UNIQA osiguranje sarađivalo je s najvećim imenima svetskog i evropskog sporta. U Srbiji, ova kompanija, samo tokom prethodne godine podržala je brojne sportske manifestacije, ali i postala zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije.

UNIQA je veoma ponosna što je prepoznala značaj i važnost manifestacije kao što su Zimske olimpijske igre za osobe sa specijalnim potrebama i što je donela odluku da podrži najhrabrije i najupornije sportiste koji su uprkos izazovima odlučili da život posvete sportu.

Ljudima s intelektualnim invaliditetom, sport u velikoj meri pomaže da postignu značajne uspehe, ispune svoj potencijal i uživaju u radostima života.

UNIQA sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama

Srpsku reprezentaciju na Zimskim olimpijskim igrama za osobe sa specijalnim potrebama čini 27 članova: 20 sportista, 5 trenera i 2 delegata. Naši sportisti takmičiće se u nordijskom trčanju i alpskom skijanju.

Motivisani velikim uspesima srpskih olimpijaca, UNIQA osiguranje takođe sprovodi I veliku kampanju za podršku našem timu. Cilj ove kampanje je da što veći broj građana postavi svoje fotografije s maskotama Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama, Larom i Luisom, na zvanični Fejsbuk profil UNIQA osiguranja uz hešteg #Make2017Better. Što više ovakvih fotografija bude objavljeno, naš nacionalni tim ima veću šansu da osvoji značajnu novčanu podršku.

Ovu humanitarnu akciju već su podržali naši vaterpolo reprezentativci, kao i proslavljena odbojkašica Maja Ognjenović koji su kao profesionalni sportisti najbolji dokaz koliko je truda i posvećenosti neophodno za velike sportske uspehe.

Pored njih, u ovoj akciji već učestvuju i brojni poslovni partneri, klijenti, kao i zaposleni UNIQA osiguranja. 


GLASAJTE ZA UNIQA OSIGURANJE:

UNIQA sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama

UNIQA sponzor Zimskih olimpijskih igara za osobe sa specijalnim potrebama

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

POSLE OVOG VIKENDA NIŠTA NEĆE BITI ISTO: OTVARA SE FREESTYLER WINTERSTAGE

Klaberska groznica “zaraziće” region već tokom predstojećeg vikenda, i to tako što će svoja vrata …

Film „Južni vetar“ - više od 100.000 gledalaca za 7 dana!

Film „Južni vetar“ – više od 100.000 gledalaca za 7 dana!

Neverovatan rekord filma „Južni vetar“ ! Više od 100.000 gledalaca za sedam dana. Najgledaniji film u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.