Naslovna / Grad / gradski magazin / UPOZNAJTE AKADEMIJU ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU „PURITY”
UPOZNAJTE AKADEMIJU ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU „PURITY”

UPOZNAJTE AKADEMIJU ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU „PURITY”

Akademija za estetiku i kozmetologiju „Purity” je predstavnica York Univerziteta i Fakulteta za medicinsku kozmetiku za Evropu. Pored trogodišnjih i četvorogodišnjih visokih studija, estetike i kozmetologije, make-up umetnosti, wellness i spa terapija. Akademija „Purity” nudi preko 50 stručnih obuka, kurseva, usavršavanja i specijalizacija.


Za svoje obuke Akademija „Purity” izdaje sertifikate koji garantuju stručnost i koji su priznati na teritoriji Srbije, rešenjem Ministarstva prosvete broj 1388/15 ali imaju i međunarodnu priznatost i licenciranost od Američkog York univerziteta, tako da važe u svakoj zemlji. Za završene visoke studije estetike i kozmetologije, make-up umetnosti i wellness i spa terapija, kandidati stiču Bachelor trogodišnje fakultetske diplome od prestižnog Američkog York Univerziteta i Izraelskog fakulteta za medicinsku kozmetiku, Tel Aviv.

Nakon treće godine na svakom smeru može se upisati i četvrta specijalistička studijska godina.
Na sajtu www.kozmetika.edu.rs, možete videti kako Akademija za estetiku i kozmetologiju uči studente da budu afirmisane i školovane kozmetičarke. Tržištu je potrebno sve više stručnih kadrova, pogotovo u Srbiji i na Balkanu, gde se devojke za razgovor za posao spremaju u kozmetičkom salonu ili teretani, a ne kao nekad – u biblioteci. Ako je već tako, dobro je da postoji visokostručna obrazovna ustanova za školovane estetičare, kozmetologe, make-up artiste i wellness i spa terapeute koja proizvodi jednu dobru grupu mladih novih visokoobrazovanih zanatlija na jedan savremen i specifičan način.

Znanja i zanimanja u profesijama koje nudi Akademija „Purity” će uvek biti tražena i dobro plaćena, i sa kojima nikada nećete morati da tražite posao, jer će posao biti u vašim rukama. Akademija za estetiku i kozmetologiju „Purity”, osim obrazovanja nudi i mogućnosti zapošljavanja u zemlji i inostranstvu, i posreduje između svojih svršenih studenata i poslodavaca na tržištu rada, pronalazeći posao svakome ko želi da se zaposli nakon studija ili završenih kurseva. Akademija takođe pomaže svakom svršenom studentu u započinjanju sopstvenog posla. Ako želite da se profesionalno bavite lepotom i estetikom, i želite zanimanje koje će uvek biti traženo i dobro plaćeno, požurite, upis na sve smerove studija traje do popune mesta o čemu se možete uvek informisati telefonom na broj 011/2420337 ili možete na Facebook stranici dobiti dodatne informacije https://www.facebook.com/estetikaikozmetologija.

Fakultetu dramskih umetnosti, Univerziteta umetnosti u Beogradu kompletnu make up podršku vodi Akademija za estetiku i kozmetologiju „Purity” na osnovu potpisanog bilateralnog protokola o saradnji. Studenti sa smera Make-up artist i profesori koji vode ovaj smer, daju na ovaj način podršku razvoju dramske umetnosti u Srbiji. U planu je snimanje desetak filmova, oko 30 kraćih filmova i rad na 10 pozorišnih predstava.

 

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

PRINCEZA KATARINA URUČILA ULTRAZVUČNU OPREMU VREDNU 73.000 EVRA INSTITUTU ZA ONKOLOGIJU I RADIOLOGIJU SRBIJE

PRINCEZA KATARINA URUČILA ULTRAZVUČNU OPREMU VREDNU 73.000 EVRA INSTITUTU ZA ONKOLOGIJU I RADIOLOGIJU SRBIJE

Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina u pratnji Nj.E. Kati Čabe, ambasadorke Kanade u Srbiji, zvanično …

DRAGANA OGNJENOVIĆ "Spring 2019"

DRAGANA OGNJENOVIĆ “Spring 2019”

Jasno je i ovom “Spring 2019” Collection, da Dragana Ognjenović neće odustati od svog paralelnog …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.