Naslovna / Grad / gradski magazin / UPOZNAJTE AKADEMIJU ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU „PURITY”
UPOZNAJTE AKADEMIJU ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU „PURITY”

UPOZNAJTE AKADEMIJU ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU „PURITY”

Akademija za estetiku i kozmetologiju „Purity” je predstavnica York Univerziteta i Fakulteta za medicinsku kozmetiku za Evropu. Pored trogodišnjih i četvorogodišnjih visokih studija, estetike i kozmetologije, make-up umetnosti, wellness i spa terapija. Akademija „Purity” nudi preko 50 stručnih obuka, kurseva, usavršavanja i specijalizacija.


Za svoje obuke Akademija „Purity” izdaje sertifikate koji garantuju stručnost i koji su priznati na teritoriji Srbije, rešenjem Ministarstva prosvete broj 1388/15 ali imaju i međunarodnu priznatost i licenciranost od Američkog York univerziteta, tako da važe u svakoj zemlji. Za završene visoke studije estetike i kozmetologije, make-up umetnosti i wellness i spa terapija, kandidati stiču Bachelor trogodišnje fakultetske diplome od prestižnog Američkog York Univerziteta i Izraelskog fakulteta za medicinsku kozmetiku, Tel Aviv.

Nakon treće godine na svakom smeru može se upisati i četvrta specijalistička studijska godina.
Na sajtu www.kozmetika.edu.rs, možete videti kako Akademija za estetiku i kozmetologiju uči studente da budu afirmisane i školovane kozmetičarke. Tržištu je potrebno sve više stručnih kadrova, pogotovo u Srbiji i na Balkanu, gde se devojke za razgovor za posao spremaju u kozmetičkom salonu ili teretani, a ne kao nekad – u biblioteci. Ako je već tako, dobro je da postoji visokostručna obrazovna ustanova za školovane estetičare, kozmetologe, make-up artiste i wellness i spa terapeute koja proizvodi jednu dobru grupu mladih novih visokoobrazovanih zanatlija na jedan savremen i specifičan način.

Znanja i zanimanja u profesijama koje nudi Akademija „Purity” će uvek biti tražena i dobro plaćena, i sa kojima nikada nećete morati da tražite posao, jer će posao biti u vašim rukama. Akademija za estetiku i kozmetologiju „Purity”, osim obrazovanja nudi i mogućnosti zapošljavanja u zemlji i inostranstvu, i posreduje između svojih svršenih studenata i poslodavaca na tržištu rada, pronalazeći posao svakome ko želi da se zaposli nakon studija ili završenih kurseva. Akademija takođe pomaže svakom svršenom studentu u započinjanju sopstvenog posla. Ako želite da se profesionalno bavite lepotom i estetikom, i želite zanimanje koje će uvek biti traženo i dobro plaćeno, požurite, upis na sve smerove studija traje do popune mesta o čemu se možete uvek informisati telefonom na broj 011/2420337 ili možete na Facebook stranici dobiti dodatne informacije https://www.facebook.com/estetikaikozmetologija.

Fakultetu dramskih umetnosti, Univerziteta umetnosti u Beogradu kompletnu make up podršku vodi Akademija za estetiku i kozmetologiju „Purity” na osnovu potpisanog bilateralnog protokola o saradnji. Studenti sa smera Make-up artist i profesori koji vode ovaj smer, daju na ovaj način podršku razvoju dramske umetnosti u Srbiji. U planu je snimanje desetak filmova, oko 30 kraćih filmova i rad na 10 pozorišnih predstava.

 

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

KREATIVNI TIM GRUPE VIASAT WORLD ODNEO TRI NAGRADE NA DODELI EYES AND EARS

KREATIVNI TIM GRUPE VIASAT WORLD ODNEO TRI NAGRADE NA DODELI EYES AND EARS

Vodeća međunarodna medijska kompanija, Viasat World, dobila je tri prestižne nagrade na 20. međunarodnoj dodeli …

ŽARKO PASPALJ: PROSLAVLJENI KOŠARKAŠ U ULOZI PREDAVAČA

ŽARKO PASPALJ: PROSLAVLJENI KOŠARKAŠ U ULOZI PREDAVAČA

Proslavljeni košarkaš, Žarko Paspalj održaće predavanje na temu „Pogledaj život sa vedrije strane“, u utorak …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.