Wednesday , February 21 2018
Naslovna / Grad / Beograd / “Valjak” pripremio spektakl!

“Valjak” pripremio spektakl!

Jedan od najpopularnijih bendova u ovom delu Evrope, legendarni Parni Valjak pripfremio je spektakl, u pravom smislu te reči, za Beograđane na Tašmajdanu. U susret beogradskom koncertu 24. juna na Tašmajdanu, legendarni bend Parni Valjak je objavio novi singl pod nazivom “Ljubav”, koji je premijerno emitovan na Naxi radiju.

Nakon poslednjeg studijskog albuma “Nema predaje” koji su izdali 2013. godine, popularni “Valjak” je svoje fanove oduševljavao sjajnim singlovima “Samo ti” i “Prolazi sve, zar ne?”, a izdali su i svevremensku rock baladu “Za malo nježnosti” i veliki hit “Opet se smijem”. Ljubav, kao nepresušna inspiracija, tema je i najnovijeg singla koji autorski potpisuje Hus, a Aki svojim glasom i energijom osvaja na prvo slušanje.

Jednostavno, pesma je savršena! Zvučaće neskromno, ali kada je slušate možda vas na momente iznervira zašto je to tako – nema previše, nema premalo, baš onako kako treba. Ljubav je stvar koja motivira i pesma je definitivno posvećena svima – rekao je Aki i dodao:

Ova pesma se poklopila sa onime kako smo davno želeli da zvučimo – kao prkosni klinci koji ne gledaju na godine već od sebe daju, iskreno, ono što osećaju. Pesma je odraz tog našeg detinjstva, te prkosi… bar meni i Husu je to druga mladost. Makar mi smo celo vreme klinci, jer kada dete nestane iz srca onda postajete starac.

Nova pesma “Ljubav”će biti odlično zagrevanje za koncertni spektakl “2u1″, koji “Parni Valjak” priprema na Tašmajdanu, a ulaznice za ovaj rock’n’roll užitak mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa, DD Tickets i u WinWin radnjama, po cenama od 1.400 do 2.800 dinara.

safe drivers  gradski vozaci

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Luksuz vam NIKADA PRE nije bio dostupan kao sada!

Luksuz vam NIKADA PRE nije bio dostupan kao sada!

Luksuz je sada dostupan svima, i to zahvaljujući kompaniji Beo Rent a Car, koja kvalitetom …

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST najbolji SPA u Mađarskoj! (VIDEO)

Aquaworld Resort Budapest ossvojio je prestižnu svetsku nagradu iz objasti turizma! Hotel je naime, na …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *