Najnovije Vesti
Naslovna / Vesti / Društvo / VRHUNSKA AUTOSEDIŠTA – GARANCIJA SIGURNOSTI DECE U SAOBRAĆAJU
sedišta, VRHUNSKA AUTOSEDIŠTA – GARANCIJA SIGURNOSTI DECE U SAOBRAĆAJU, Gradski Magazin, Gradski Magazin

VRHUNSKA AUTOSEDIŠTA – GARANCIJA SIGURNOSTI DECE U SAOBRAĆAJU


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Više od pedeset godina norveška kompanija BeSafe razvija autosedišta, ali prioritet i fokus je oduvek isti: sigurnost Vaše dece u saobraćaju. 


Osim nesporne sigurnosti i udobnosti autosedišta, roditeljima je važna njihova praktičnost. Upravo zato su BeSafe autosedišta postala omiljena širom sveta i među roditeljima i među decom, jer znaju da su zaštićeni dok se svakodnevno voze do vrtića ili škole, kao i na dužim putovanjima. Mnogi roditelji su za svoje najmlađe odabrali Modular koncept koji nudi potpuno rešenje – uključuje autosedišta iZi Go Modular i iZi Modular i jednu ISOfix bazu što znači da je dete sigurno u saobraćaju od rođenja pa sve do četvrte godine života.

Jednostavno rečeno, BeSafe Modular koncept olakšava izazove modernog porodičnog života – koristi se ista ISOfix baza za autosedište za novorođenče i za sledeće autosedište, koje roditelji obično koriste kada dete preraste “jaje”, sve do četvrte godine deteta, odnosno sledećeg autosedište. Odvojena baza od autosedišta olakšava i njegov prenos iz automobila u automobil, a dovoljan je samo jedan klik na bazu i spremni ste za putovanje.

VRHUNSKA AUTOSEDIŠTA – GARANCIJA SIGURNOSTI DECE U SAOBRAĆAJU, Gradski Magazin

Dobro je znati! Modular koncept iz BeSafe porodice autosedišta udovoljava izuzetno strogim zahevima novog standarda UN R129 (i-Size). Osim toga, iZi Modular RF i-Size položio je strogi Plus test.

Oba autosedišta,  iZi Go Modular i iZi Modular i-Size imaju integrisanu BeSafe inovaciju koja poboljšava zaštitu od bočnog udara – SIP+. Ona stvara dodatni sloj zaštite od bočnog udara, za dopunskih 20%, i smanjuje opterećenje na dečiji vrat, koji je ujedno i jedna od najosjetljivijih tačaka na telu deteta.

ADAC testiranje Modular koncepta obavljeno je već četiri puta i svaki je put pokazalo dobre i vrlo dobre ocene kroz razne testne kategorije. Testirani su iZi Go Modular (jaje) sа bazom i bez baze, iZi Modular i-Size i iZi Modular RF i-Size (skandinavska verzija ovog sedišta kojе se postavlja samo u smeru suprotnom od vožnje). Ove brojne varijacije testiranja pokazale su da u Modular konceptu deca imaju vrlo mali rizik od ozleda u slučaju kako prednjeg, tako i bočnog sudara.

VRHUNSKA AUTOSEDIŠTA – GARANCIJA SIGURNOSTI DECE U SAOBRAĆAJU, Gradski Magazin

Na zadnjem testiranju iz 2019. iZi Modular RF i-Size sedište je na ADAC testiranju postiglo odličnu ukupnu ocenu 2,0 sа izvanrednim rezultatima za sigurnosni aspekt. Uverljivi rezultat od 1,7 pri testiranju frontalnog sudara pokazuje superiornu zaštitu i još jednom potvrđuje kvalitet ove autosedišta i prednosti skandinavke sigurnosti – vožnje dece u sedištima postavljenim u smeru suprotnom od smera vožnje. BeSafe već odavno zna i važnost bočne zaštite pa kontinuirano radi na tome da poboljša bezbednost dece u sedištima prilikom bočnog udara. Rezultat od 1,4 pri bočnom udaru dokazuje da je iZi Modular RF i-Size autosjedište uspelo upravo u tome da dete bude savršeno sigurno u njemu i ako dođe do bočnog udara.

Više informacija o našim proizvodima potražite na: www.besafe.hr

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Kontrola, Kontrola u vozilima GSP-a: KO se vozi bez maske neka spremi 5.000 dinara, Gradski Magazin, Gradski Magazin

Kontrola u vozilima GSP-a: KO se vozi bez maske neka spremi 5.000 dinara

Sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja nadležna za kažnjavanje nesavesnih građana Kontrola poštovanja odluke nošenja maski u …

Crveni krst, Crveni krst Beograd i Crveni krst Srbije predstavljaju 27 PROMOTERA DOBROVOLjNOG DAVALAŠTVA KRVI za 2020. godinu u kampanji #CRVENIKRSTCRVENITEPIH, Gradski Magazin, Gradski Magazin

Crveni krst Beograd i Crveni krst Srbije predstavljaju 27 PROMOTERA DOBROVOLjNOG DAVALAŠTVA KRVI za 2020. godinu u kampanji #CRVENIKRSTCRVENITEPIH

Oni su plemeniti predstavnici ovog društva, a njihova energija i sve ono što oni lično …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.