Saturday , December 16 2017
Naslovna / Zvezde i Poznati / Pop Kultura / WHITE CITY BEND SNIMIO HIT SINGL (VIDEO)
WHITE CITY BEND SNIMIO HIT SINGL (VIDEO)

WHITE CITY BEND SNIMIO HIT SINGL (VIDEO)

WHITE CITY BEND SNIMIO HIT SINGL "Ne je da"

Nakon što su se potvrdili kao jedan od najboljih klupskih bendova koji svojom svirkom garantuje odličan provod, White City sada kreće u pohod na top liste i to pesmom indikativnog naslova "Ne je da" koju potpisuje provereni hitmejker Goran Ratković-Rale, koga su momci upoznali preko Bojana Vaskovića, pevača Lexington benda sa kojim se privatno druže i koji je, dodaju, čest gost na njihovim nastupima.
 
white city foto 1

-Mi svakako mnogo radimo, ko god nas je slusao zna da smo, neskroman da budem, jaki u tim zivim svirkama ali red je da se posvetimo svojim pesmama i snimimo ih ne bi li nas ljudi bolje upoznali - objasnjava pevac Nikola Bobar koji je zajedno sa bratom Daliborom, klavijaturistom, osnovao bend

- Pored nas dvojice tu su i gitarista Pedja, bas svira Ivan a bubnjeve Zeljko. Svi smo dobri prijatelji, odlicno se razumemo pa lako i lepo funkcionisemo a to, vec sada mogu da kazem, publika prepoznaje. Nadam se da ce tako biti i ubuduce.

White City koji je, naravno, ime dobio po prestonici postoji oko tri godine i za to vreme su stekli status odličnih zabavljača što im, kazu, najviše i imponuje. U sali dodaju da su isli u iste skole kao i njihove, vec pomenute, popularnije kolege i da su sada konacno izabrali pesme kojima ce se predstaviti siroj publici ali i medijima.

https://www.facebook.com/whitecity.bend

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Pod sloganom „Selom kruže filmske priče“ od 24. do 26. juna biće održan Ravno Selo Film Festival u ovom malom mestu nadomak Vrbasa.

Ravno Selo Film Festival od 24. do 26. juna

Pod sloganom „Selom kruže filmske priče“ od 24. do 26. juna biće održan Ravno Selo …

“Valjak” pripremio spektakl!

Jedan od najpopularnijih bendova u ovom delu Evrope, legendarni Parni Valjak pripfremio je spektakl, u …

Jedan komentar

  1. Uvek sam se super proveo na njihovoj svirci 😀 Samo napred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *