Najnovije Vesti
Naslovna / Moda / Dizajn / Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode
Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode, Gradski Magazin

Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode: REFRESH YOUR STYLE

Izgledaj kao modna ikona!

Želite da izgledate kao modna ikona ili da budete stilizovani poput modnih blogerki i blogera? U tome vam može pomoći Srđan Šveljo, modni urednik i jedan od najpoznatijih domaćih stilista. Naime u sklopu zagrevanja za nacionalnu nedelju mode, u Novom Sadu se  održava akcija REFRESH YOUR STYLE. Stoga, Novosađanke i Novosađani, prošetajte do TC Bazar,  od 5 do 7. novembra u periodu od 17h do 21 h i 8.novembra od 14 do 17h.

zagrevanje, Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode, Gradski Magazin, Gradski Magazin

Tamo vas očekuje Srđan Šveljo koji će uz pomoć svog tima i ogromnog fundusa šarenolikih i unikatnih odevnih predmeta,  specijalno za vas osmisliti avangardnu i atraktivnu kombinaciju. Na licu mesta su i Unitech frizeri, pravi mađioničari za frizure, koji će vam oblikovati kosu tako da bude u skladu sa odevnom kombinacijom. Za dobar make-up pobrinuće se Inglot , a profesionalni fotografi Serbia Fashion Week-a  će vam napraviti fotografije kao za modni editorijal.

zagrevanje, Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode, Gradski Magazin, Gradski Magazin

Odmah po završetku ove akcije, počinje, najočekivaniji modni događaj sezone – Serbia Fashion Week, koji će nam u periodu od 10. do 16. novembra u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma, predstaviti nove kolekcije preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope.

            Detaljnije informacije na www.serbiafashionweek.com ili www.facebook.com/serbiafashionweek.

Uz šarenolikost stvari iz njegovog velikog fundusa i uz pomoć nekih njegovih prijatelja i kolega ovo je jedinstvena prilika da osvežite Vaš outfit i na fotografijama izgledate kao prava fashion ikona!

Pored njega svoj doprinos vašem izgedu daće i INGLOT make up team i UNitech frizerska ekipa! ( ovo nisma bio siguran dodajte šta treba)

zagrevanje, Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode, Gradski Magazin, Gradski Magazin

Serbia Fashion Week počinje u utorak, 10. novembra 2015 godine, a u sklopu zagrevanja za trenutno u Novom Sadu možete učestvovati u Refresh Your Style akciji Srđan Šveljo, modni urednik i jedan od naših najpoznatijih stilista.

I ove jeseni akcijom Serbia Fashion Week-a REFRESH YOUR STYLE poznati stilista Srdjan Šveljo na licu mesta menja vaš stil i daje Vam potpuno nov i avangardan izgled!

Posetite nas od 5-8. novembra svaki dan u TC BAZAR od 16-20H

 SFW REfresh style! Došetaj do centra i stilizuj se!

Spremite se da uz malu pomoć “Serbia Fashion Week” stručnjaka poboljšate svoj stil. Nova akcija “SFW”-a REfresh style će trajati od 14. do 19. aprila, svakog dana od 16 do 20 časova. U samom centru Novog Sada će biti postavljen kutak gde će profesionalni tim “SFW”-a deliti modne savete građanima.

zagrevanje, Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode, Gradski Magazin, Gradski Magazin

Došetajte do centra grada, jer su naši stručnjaci spremni da vam daju sve potrebne informacije i sugestije o tome kako da promenite stil u skladu sa modnim pravilima.

Pridružite se ovom događaju, budite deo jedne od najvećih modnih manifestacija, jer vas čeka puno zabave i dobre muzike  koju će puštati DJ “SFW”-a.

zagrevanje, Zagrevanje za nacionalnu nedelju mode, Gradski Magazin, Gradski Magazin

Ne zaboravite da modernu garderobu možete kupiti, ali stil je ono šta ćete uraditi s njom.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

L’Oréal, PODRŠKA ZAJEDNICI I UGROŽENIM GRUPAMA U BORBI PROTIV KORONA VIRUSA, Gradski Magazin, Gradski Magazin

PODRŠKA ZAJEDNICI I UGROŽENIM GRUPAMA U BORBI PROTIV KORONA VIRUSA

Kompanija L’Oréal Balkan donirala je više od 8 hiljada proizvoda, uključujući hidro-alkoholne gelove za čišćenje …

zaštita, ZAŠTITA ZA SVE – DO ZDRAVIH NAVIKA KROZ ZABAVU, Gradski Magazin, Gradski Magazin

ZAŠTITA ZA SVE – DO ZDRAVIH NAVIKA KROZ ZABAVU

U okviru kampanje „Zaštita za sve“od ovog leta deca se mogu informisati o važnosti i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.