Naslovna / Grad / Beograd / “Zvezdara teatar” spremio NOVEMBARSKI REPERTOAR
"Zvezdara teatar" spremio NOVEMBARSKI REPERTOAR
Foto: Nikola Vukelić

“Zvezdara teatar” spremio NOVEMBARSKI REPERTOAR

Dani 5, 7 i 25. 11 rezervisani su za predstavu Osama – Kasaba u Njujorku, koja je rađena prema romanu Vladmira Kecmanovića, u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića koji je i reditelj predstave. U predstavi igraju Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović, Amar Ćorović.

I u novoj sezoni predstava Korešpodencija, B. Pekića i B. Mihiza u režiji Gorčina Stojanovića u kojoj igraju Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin, Branko Vidaković nastavlja da osvaja publiku i nagrade na festivalima. Anica Dobra je na festivalu Dani Zorana Radmilovića dobila nagradu Zoranov brk za ulogu Milice Njegovan.

Sa velikim uzbuđenjem najavljujemo premijeru predstave LJubav u Savamali prema novom tekstu Ivana Lalića u režiji Darjana Mihajlovića. U predstavi igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović. Premijera predstave je 16.11, a reprize 21. i 30.11.

U nedelju 18.11. dolaze nam gosti iz Novog Pazara sa predstavom Beton mahala koja je sa velikim uspehom gostovala u proteklim sezonama. Predstavu su režirali Branislav Trifunović i Rifat Rifatović, a u predstavi igraju Amar Ćorović, Petar Kostić, Nedim Nezirović, Vahid DŽanković, Ema Muratović, Ajtana Dražanin, Lejla Bučan Pluncević.

Dok će dan kasnije 19.11. gostovati predstava Profesionalac, Dušana Kovačevića, Milanovačkog pozorišta.

Predstava Čorba od kanarinca, Miloša Radovića u režiji Staše Koprivice u kojoj igraju LJubomir Bandović i Mina Lazarević 24.11. imaće 100. izvođenje

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

POPUST OD 10 ODSTO NA REZERVACIJE GRUPNIH KARATA

Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi, od danas, pa u …

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST PRIPREMA NOVOGODIŠNJU BAJKU!

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST jedini je i pravi izbor za predstojeću zimu! Nešto više od mesec …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.