Naslovna / Kultura / Koncerti i muzika / Zvezde pevaju zvezde 2
Zvezde pevaju zvezde 2 uskoro samo na Radiju S

Zvezde pevaju zvezde 2

Zvezde pevaju zvezde 2 uskoro samo na Radiju S

Počelo snimanje druge sezone najvećeg radijskog projekta na Balkanu! Nakon uspešne prve sezone najvećeg radijskog projekta na Balkanu „Zvezde pevaju zvezde“, Radio S pokreće i nastavak ove sjajne akcije. Početak druge sezone zakazan je za 16. novembar samo na talasima najslušanije radio stanice u Srbiji – Radiju S.
Najveće pop i rok zvezde sa ovih prostora opet će ukrstiti svoje znanje, talenat i moćni vokal sa već proverenim starim hitovima, koji će ovom prilikom dobiti svoj novi, još sjajniji izraz.
Na veliku radost publike, u sezoni „Zvezde pevaju zvezde 2“ biće baš oni izvođači koje najradije slušate i čije hitove pevušite već godinama.
Željko Joksimović, Dženan Lončarević, Neverne bebe, Marija Šerifović i Kaliopi Bukle su odabrana petorka za drugu sezonu projekta #ZPZ, a kao I prošle godine za svaku numeru biće snimljen i art work spot čija će premijera biti na oficijalnom YT kanalu Radija S.
Sve zanimljivosti o projektu, učesnicima, najatraktivnije kadrove sa snimanja spotova možete pratiti na facebook stranici, kao i na sajtu Radija S.
Od Radija S navikli smo da dobijemo samo najbolje, a „Zvezde pevaju zvezde 2“ biće upravo to – nepogrešiv spoj starog i novog, laganog i brzog, iskustva i harizme.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Uz pesmu "A sad adio" otišao je poslednji voz za Bar!

Uz pesmu “A sad adio” otišao je poslednji voz za Bar!

Glavna železnička stanica Beograd je izgrađena između 1882. i 1885. po planovima arhitekte Dragutina Milutinovića …

The Stranglers prvi put na Beer Festu!

The Stranglers prvi put na Beer Festu!

Kultni britanski bend će prvi put nastupiti na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu. Ovogodišnji 16. Belgrade …

Leave a Reply

Your email address will not be published.