Najnovije Vesti
Naslovna / Kultura / BIBLIOTEKA / “Avijatičareva žena” u Aviator Coffee Exploreru
Aviator Coffee Exploreru, “Avijatičareva žena” u Aviator Coffee Exploreru, Gradski Magazin, Gradski Magazin

“Avijatičareva žena” u Aviator Coffee Exploreru


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

U najvećoj beogradskoj kafeteriji Aviator Coffee Exploreru održana promocija knjige “Avijatičareva žena” u izdanju Lagune

Vladalo je veliko interesovanje medija za promociju knjige “Avijatičareva žena” koja je organizovana kao radni doručak u Aviator Coffee Exploreru u organizaciji  Lagune.

Prevoditeljka romana “Avijatičareva žena” Ljiljana Marković, prisutnim medijima je napravila emotivno izlaganje o romanu koji je posvećen istraživanju života i emocionalne borbe En Morou.

Ljubitelji romana Pariska žena i Kruženje oko Sunca uživaće u priči koja razotkriva život najneobičnijeg i sasvim izuzetnog američkog para: Čarlsa Lindberga i En Morou.

Aviator Coffee Exploreru, “Avijatičareva žena” u Aviator Coffee Exploreru, Gradski Magazin, Gradski Magazin

Priča o romanu:

En Morou je stidljiva devojka koja završava koledž i gaji nade da će postati književnica. U zimu 1927. godine odlazi u Meksiko da sa porodicom provede božićne praznike.

Tu upoznaje pukovnika Čarlsa Lindberga koji tek ovenčan slavom nakon svog čuvenog leta preko Atlantika, uživa u velikoj pažnji visokih društvenih krugova.

Fascinirana njegovom ličnošću i slavom, En je sigurna da je čuveni avijatičar nije ni primetio. Ali, vara se. Čarls u njoj prepoznaje avanturistički duh i srodnu dušu, i njen svet počinje vrtoglavo da se menja.

Aviator Coffee Exploreru, “Avijatičareva žena” u Aviator Coffee Exploreru, Gradski Magazin, Gradski Magazin

Mladi par će se ubrzo venčati, a En postati prvi američki ženski pilot jedrilica.

Uprkos ovom i brojnim drugim njenim dostignućima, javnost i prijatelji ipak je doživljavaju uglavnom samo kao avijatičarevu ženu. Život iz bajke za kojim je čeznula donosi joj samo patnju i tugu.

Konačno, priznaje sebi potrebu da bude voljena i želju da bude nezavisna. To priznanje omogućiće joj da prigrli život pun novih mogućnosti, promena, neizvesnosti i nadu da će možda ponovo naći sreću.

„Izuzetno. Avijatičareva žena stavlja nas u sam vrtlog neobičnog života En Lindberg i njenog slavnog muža.“ The Denver Post

„Oživljeni glas En Morou Lindberg intimno nam pripoveda o tegobnom Lindbergovom braku od blistavih dana sreće do mračne tragedije.“ USA Today

„Ovaj roman oduševiće sve ljubitelje istorijskog štiva i iznenaditi svakoga ko je za En čuo samo kao o avijatičarevoj ženi.“ People

„Nezaboravan istorijski roman.“ Publishers Weekly 

AVIATOR Coffee Explorer  je popularni lanac kafeterija u Beogradu i njegova priča kreće od 2015. godine.

Želeći da se pozicionira na konkurentnom tržištu, Aviator je došao do toga da svoje poslovanje raširi na sedam lokacija širom Beograda, fokusirajući se kako na kvalitet proizvoda, tako i na želje njegovih mušterija.

Aviator je zajednica ljudi koji vole svoj posao i potpuno je predana u želji da mušterijama pruži uslugu zbog koje će oni svakog dana iznova vraćati. Uverićete se u kvalitet Aviator ponude, jer je ova kafiterija vrlo brzo postala popularna, priznata i hvaljena zato što nudi najbolji kvalitet.

Koristimo samo 100% Arabiku i najbolje blendove, jer ne pravimo kompromise kad su u pitanju naše mušterije.

Lojalne mušterije su inspiracija da se u Aviator ponudi nađu kafe iz najpoznatijih regiona kafa, kao što su Indija, Kenija, Kolumbija, Brazil koje uvek imaju svež I prepoznatljiv ukus.

Ipak, Aviator se ne bavi samo kafom, u ponudi se mogu naći i fantastični čajevi, sveže ceđeni sokovi, vina, obroci i kolači visokog kvaliteta i po odličnim cenama.

Tako je formirana kafitetrija koja ispunjava svačije želje, čak i najzahtevnijim hedonistima. Kada jednom nađete omiljenu kafu u Aviatoru, svakodnevno ćete se vraćati po još jednu šoljicu.

Aviator Coffee Exploreru, “Avijatičareva žena” u Aviator Coffee Exploreru, Gradski Magazin, Gradski Magazin

O Momir Dubak

Student žurnalistike, voleo bih zauvek da ostanem apsolvent, ali solventan apsolvent, u duši sam disident, sa levom rukom romantičan a sa desnom fantastičan... "Nek svako posluša srce svoje, nek se misli ničeg ne boje..."

Proveri takođe

Moramo biti fizički distancirani, a socijalno povezani, Gradski Magazin

Moramo biti fizički distancirani, a socijalno povezani

Ako Svetska zdravstvena organizacija kaže da je ovo Kovid maraton, to znači da kao maratonci …

Safari stil u vašem domu, Gradski Magazin

Safari stil u vašem domu

Iako možda ovo leto nije onakvo kakvim ste ga zamišljali, a planove za letovanje niste …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.