Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Gradske vesti / Lični pečat vašeg doma
Lični pečat vašeg doma, Gradski Magazin

Lični pečat vašeg doma


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Uređenje životnog postora predstavlja pravi kreativni izazov. Pored osnovnih elementa koje treba osvežiti, ili kupiti i organizovati, neophodno je dodati lični pečat, poneki detalj koji simboliše vaš senzibilitet i životni stil.

 

Lični pečat vašeg doma, Gradski MagazinIzabrali ste novu boju za zidove i podove, kupili i rasporedili glavne komade nameštaja i ostaje vam momenat oplemenjivanja prostora detaljima koji nisu samo dekorativnog karaktera, već spadaju u sitnije komade nameštaja, koji će upotpuniti prostor, kako svojim vizulenim efektom, tako i praktičnom upotrebljivošću.

Pri odaberu detalja koji čine dom, važno je imati smernice kako da izaberete baš one prave sitnije komade nameštaja, koji daju punoću i toplinu i eliminišu moguću sterilnost prostora.

Ako razmišljate o fotelji, G01 i fotelja CUBA ističu se modernim dizajnom, bojom i teksturom, a mogu da doprinesu i razbijanju stilske monotonije. Pored fotelje, moguće rešenje za dnevni boravak je i specifično dizajnirana baštenska stolica MARGARITA, koja se odlično uklapa kao nezavisni detalj u već postojeći ambijent. Njena tekstura i dizajn, kao i prozračnost, unose svežinu i modernu notu u prostor, a neće vam uskratiti ni udobnost.

Lako prenosiv i izuzetno praktičan detalj u svakom životnom prostoru može da bude i hoklica,  koja je dizajnirana tako da  svojom teksturom i izgledom utopljava ambijent i omekšava stilsku krutost.

Pored izbora sedećeg nameštaja ne treba izostaviti i komode, modernog i inspirativnog dizajna poput komode CHELSEA CHLK23. Jednostavnim dizajnom frontova, a sveukupno snažnim estetskim utiskom, ova komoda predstavlja pravi primer minimalizma, jednog od omiljenih savremenih stilova u uređenju enterijera.

Koji god detalj da izaberete dizajneri enterijera Forma Ideale poručuju da će svakako uneti vaš lični pečat u životni prostor.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Uživajte u blistavom i nežnom enterijeru, Gradski Magazin

Uživajte u blistavom i nežnom enterijeru

Pri uređenju enterijera često se opredeljujemo upravo za one obojene u belo, budući da se …

Glumac uz ACAI šejkove uživao na otvaranju splava Hot Mess, Gradski Magazin

Glumac uz ACAI šejkove uživao na otvaranju splava Hot Mess

Vidno raspoložen popularni glumac Aleksandar Radojičić došao je na prestonički splav Hot Mess Iako skoro …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.