Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Beograd / Ball podržava Yugen u lansiranju prve kombuhe u limenci u Evropi

Ball podržava Yugen u lansiranju prve kombuhe u limenci u Evropi


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Belgijska preduzetnička firma Yugen udružila se sa vodećim svetskim proizvođačem limenki za piće, kompanijom Ball Corporation, i lansirala prvu kombuhu u posebno dizajniranoj limenci na evropskom tržištu. Pakovana u aluminijumske limenke koje se u potpunosti mogu reciklirati, Yugen Kombucha je namenjena potrošačima koji vode računa o zdravlju i žele organski proizvod visokog kvaliteta u praktičnoj, nosivoj ambalaži.

Yugen Kombuha je dostupna u tri zavodljiva ukusa, a svaki se odlikuje posebnim izgledom limenke. Specifičan dizajn predstavlja umetnikovu viziju drevne japanske reči „Yugen” – koja se koristi da opiše osećaj divljenja prema lepoti prirode. Napitak se trenutno prodaje u Belgiji, a ovaj ambiciozni brend se širi i na druge delove Evrope, kao što su Nemačka, Holandija, Francuska i Skandinavija.

Fermentirani čajni napitak kombuha, bogat je probioticima, zdravim kiselinama i antioksidansima, zahvaljujući čemu daje dodatnu vrednost raznovrsnoj punudi napitaka. Kombuha je  funkcionalni napitak sa najvećom stopom rasta u toj kategoriji i već je izuzetno popularan u SAD. Nagli rast ove kategorije potvrđuje i broj novih kombuha napitaka u Evropi, koji je u prvoj polovini 2019. već premašio celu prošlu godinu.

Svaka limenka nepasterizovanog napitka Yugen Kombuha sadrži korisno lekovito bilje pomešano sa čistim organskim sokom. Limenka obezbeđuje kompletnu zaštitu milijardama korisnih organizama u Yugenu, pa je predstavljala savršen izbor za Krisa De Bekera, suosnivača i brend menadžera firme YugenKombucha.

„Limenke su izvanredne. Ne samo da štite naš proizvod, već su i ekološke, jer predstavljaju ambalažu za napitke koja se najviše reciklira na svetu. Limenke su lagane i nesalomive, pogodne su za nošenje na plažu, planinu, festivale i sportske događaje. Pored toga, maloprodajni sektor se sve više okreće napicima u limenkama. Menjaju raspored na svojim prodajnim mestima kako bi se prilagodili zahtevima današnjih kupaca, brzini i mobilnosti.”

„Saradnja sa Yugenom na ovim limenkama je bila odlična”, dodaje Matijs Jansen, direktor prodaje za zemlje Beneluksa u kompaniji Ball Beverage Packaging Europe. „Blisko sarađujući sa njihovim dizajnerom Vimom Vanderslejenom, napravili smo limenke na koje smo svi ponosni. Drago nam je što smo podrška Yugen-u u lansiranju prve kombuhe u Evropi u posebno dizajniranoj limenci.”

Yugen se dobija originalnim procesom fermentacije u najsavremenijoj fabrici i spreman je za osvajanje Belgije i drugih zemalja. Od svake prodate limenke Yugen će izdvojiti dva centa za Yugen fondaciju koja podržava socijalne i održive projekte.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Idealni ambijent za rad od kuće

Previše poslovnih obaveza u današnje vreme uslovljava nas da razmišljamo o radu i od kuće, …

U SEKUNDI JE POSTALA SIROČE: Anja je u požaru ostala bez OCA, MAJKE I BRATA, komšije se udružile da joj POMOGNU (VIDEO)

U SEKUNDI JE POSTALA SIROČE: Anja je u požaru ostala bez OCA, MAJKE I BRATA, komšije se udružile da joj POMOGNU (VIDEO)

U stravičnoj vatrenoj stihiji preminulo je šestoro, a još toliko je teško povređeno. U jeku …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.