Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Beograd / Ball podržava Yugen u lansiranju prve kombuhe u limenci u Evropi
Ball podržava Yugen u lansiranju prve kombuhe u limenci u Evropi, Gradski Magazin

Ball podržava Yugen u lansiranju prve kombuhe u limenci u Evropi


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Ball podržava Yugen u lansiranju prve kombuhe u limenci u Evropi, Gradski MagazinBelgijska preduzetnička firma Yugen udružila se sa vodećim svetskim proizvođačem limenki za piće, kompanijom Ball Corporation, i lansirala prvu kombuhu u posebno dizajniranoj limenci na evropskom tržištu. Pakovana u aluminijumske limenke koje se u potpunosti mogu reciklirati, Yugen Kombucha je namenjena potrošačima koji vode računa o zdravlju i žele organski proizvod visokog kvaliteta u praktičnoj, nosivoj ambalaži.

Yugen Kombuha je dostupna u tri zavodljiva ukusa, a svaki se odlikuje posebnim izgledom limenke. Specifičan dizajn predstavlja umetnikovu viziju drevne japanske reči „Yugen” – koja se koristi da opiše osećaj divljenja prema lepoti prirode. Napitak se trenutno prodaje u Belgiji, a ovaj ambiciozni brend se širi i na druge delove Evrope, kao što su Nemačka, Holandija, Francuska i Skandinavija.

Fermentirani čajni napitak kombuha, bogat je probioticima, zdravim kiselinama i antioksidansima, zahvaljujući čemu daje dodatnu vrednost raznovrsnoj punudi napitaka. Kombuha je  funkcionalni napitak sa najvećom stopom rasta u toj kategoriji i već je izuzetno popularan u SAD. Nagli rast ove kategorije potvrđuje i broj novih kombuha napitaka u Evropi, koji je u prvoj polovini 2019. već premašio celu prošlu godinu.

Svaka limenka nepasterizovanog napitka Yugen Kombuha sadrži korisno lekovito bilje pomešano sa čistim organskim sokom. Limenka obezbeđuje kompletnu zaštitu milijardama korisnih organizama u Yugenu, pa je predstavljala savršen izbor za Krisa De Bekera, suosnivača i brend menadžera firme YugenKombucha.

„Limenke su izvanredne. Ne samo da štite naš proizvod, već su i ekološke, jer predstavljaju ambalažu za napitke koja se najviše reciklira na svetu. Limenke su lagane i nesalomive, pogodne su za nošenje na plažu, planinu, festivale i sportske događaje. Pored toga, maloprodajni sektor se sve više okreće napicima u limenkama. Menjaju raspored na svojim prodajnim mestima kako bi se prilagodili zahtevima današnjih kupaca, brzini i mobilnosti.”

„Saradnja sa Yugenom na ovim limenkama je bila odlična”, dodaje Matijs Jansen, direktor prodaje za zemlje Beneluksa u kompaniji Ball Beverage Packaging Europe. „Blisko sarađujući sa njihovim dizajnerom Vimom Vanderslejenom, napravili smo limenke na koje smo svi ponosni. Drago nam je što smo podrška Yugen-u u lansiranju prve kombuhe u Evropi u posebno dizajniranoj limenci.”

Yugen se dobija originalnim procesom fermentacije u najsavremenijoj fabrici i spreman je za osvajanje Belgije i drugih zemalja. Od svake prodate limenke Yugen će izdvojiti dva centa za Yugen fondaciju koja podržava socijalne i održive projekte.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

spomenik Stefanu Nemanji, VISOK ČAK 23 METRA! Pogledajte kako izgleda spomenik Stefanu Nemanji (VIDEO), Gradski Magazin

VISOK ČAK 23 METRA! Pogledajte kako izgleda spomenik Stefanu Nemanji (VIDEO)

Postavljanje spomenika Stefanu Nemanji, visokog čak 23 metra i teškog 68 tona, koji će ubuduće …

Motivišite se da počnete sa vežbanjem, Gradski Magazin

Motivišite se da počnete sa vežbanjem

Ako niste ustajali iz fotelje poslednjih nekoliko nedelja, a i dalje vam se ne ustaje …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.