Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Da li ste pronašli idealnu kombinaciju elemenata za vašu kuhinju?
Da li ste pronašli idealnu kombinaciju elemenata za vašu kuhinju?, Gradski Magazin

Da li ste pronašli idealnu kombinaciju elemenata za vašu kuhinju?


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Da li ste pronašli idealnu kombinaciju elemenata za vašu kuhinju?, Gradski MagazinU trenutku kada dosta vremena provodite u domu sigurno vam se pogled tokom dana zadrži na nekom komadu nameštaja kome više nije mesto tu, postao je suvišan ili je dotrajao jednostavno. Potrebno je nešto promeniti i učiniti prostor skladnijim mestom za boravak. Saveti dizajnera enterijera Forma Ideale mogu da vam pomognu u izboru pravih komada nameštaja kao i najboljoj kombinaciji istih.

Ako ste rešili da počnete od uređivanja kuhinje prvo razmislite o stilu u kom biste želeli da vidite svoj novi ambijent.

Kuhinja CLAUDIA 200 (1)je osmišljena je da zadovolji funkcionalne i estetske zahteve u opremanju kuhinjskog enterijera modernog savremenog doma. Ukoliko je potrebno uskladiti je sa trpezarijskim stolom i stolicama idealna preporuka je trpezarijski sto TOLEDO(2) sa moderno dizajniranim stolicama NF-901A(3).

Kombinacija metala i stakla ili površina sa visokim sjajem, posebno u trpezarijskom delu postaće odličan izbor za one sa istančanijim ukusom.  Visoki sjaj, na komadima jednostavne forme, sa minimalnim detaljima, najbolje se vidi na primeru trpezarijskog stola F-999(4), koji se odlično kombinuje sa kuhinjama koje imaju elemente visećih delova sa frontovima od tamnog stakla ili su obloženi folijama sa visokim sjajem. Ovom stilu potpuno odgovara trpezarijski sto OSCAR TS 160×90(6) koji ima mogućnost proširivanja radne površine i  dodavanja stolice ili dve.

Nekada je ugaona klupa u trpezarijskom delu bila deo skoro svakog doma, a onda je, vremenom, potpuno nestala iz upotrebe. Sada se, zbog funkcionalnosti, ali i unapređene estetike, opet vratila u savremene domove i daje pored osećaja topline i doživljaj dobro iskorišćenog i modernog prostora trpezarija. Tome doprinosi i trpezarijski sto sa modernim i praktičnim policama u nosivom delu stola, pa se ceo trpezarijski set VIKTORIJA(7) može smatrati izuzetno funkcionalnim rešenjem, tradicionalnog karaktera, za savremene, moderne domove.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

ROMA COMPANY POMAŽE SREĐIVANJE ZGRADA U BEOGRADU, Gradski Magazin

ROMA COMPANY POMAŽE SREĐIVANJE ZGRADA U BEOGRADU

Uz slogan „Ko kreči, kuću leči“, Roma Company organizovala je drugu godinu zaredom konkurs za …

Široooko“ muzički nagradni konkurs, prijavi se i osvoji  1000 evra!, Gradski Magazin

Široooko“ muzički nagradni konkurs, prijavi se i osvoji 1000 evra!

Neoplanta već decenijama donosi vojvođansku priču, o širokom uživanju natenane. U Neoplantinim proizvodima uživaju sva …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.