Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Gradska dešavanja / DJ Nakadia na Uranak festivalu
Proleće, praznik rada, prvi maj, odmor, zabava, rešenje asocijacije je URANAK!

DJ Nakadia na Uranak festivalu


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Proleće, praznik rada, prvi maj, odmor, zabava, rešenje asocijacije je URANAK!

Muzički festival, koji će se i ove godine održati u periodu od 30. aprila do 3. maja, na jednom od najlepših izletišta u Srbiji – SREBRNOM JEZERU. Komplete ulaznica za festival možete kupiti na prodajnim mestima: Eventim Serbia , DD Tickets ,GIGS TIX -a. 
Moćna devojka sa Tajlanda Nakadia će na “Uranak Festivalu” nastupati treće festivalske večeri na “Urban Stejdžu”. Uranak festival kome je ovo treća godina postojanja, sve se više “meša” u generalno rastuću festivalsku ponudu Srbije, zanimljivim konceptom predstavljanja istočne Srbije kao jedne od najlepših destinacija za posetiti u našoj zemlji.
1044357_1249356038411960_3557279824056893697_n
Nakadia je vrhunski umetnik, koji svojom muzikom naelektiše plesni podijum neverovatno zaraznom energijom, besprekorinim miksovanjem i beskompromisnim izborom “groovy” bitova! Beskrajno talentovana, zarazno strastvena, upadljivo atraktivna, neverovatno skromna, svetski hvaljena – to je , NAKADIJA jedna od najtraženijih ženskih DJ-eva današnjice! Preko 1200 nastupa do sada, u preko 60 zemalja.
Naelektrisala je svojim već u svetu daleko poznatim “Nakadia-Iskustvom” legendarni berlinski “Watergate”, londonski “The Egg”, brazilski “The Edge” i mnoge druge klubove i festivale širom sveta! Početkom 2016. godine ugostila je legendarnog Sven Vath-a u Bangkoku i na Koh Samui-u, čime je zaslužila svetsko poštovanje i kao promoter, ne samo kao dj i producent!
Treći po redu Uranak, muzički festival, održaće se od 30. aprila do 03. maja na Srebrnom jezeru. Uranak je koncipiran na tri muzička pravca: elektronski, pop, hip-hop. Program za sve muzičke ukuse ove godine širi se na četri stejdža: Live stage, Open air stage, Urban stage i Boat stage.
 
Svetski sve uticajniji DJ Uto Karem će biti zvezda Urban stejdža, a pored njaga nastupaće regionalni i domaći DJ-evi. Čuveni dance sastav Colonia biće zvezde Live stejdža, a pored njh će nastupiti domaći bendovi. Dok će, možda i najuticajniji, domaći hip-hop sastav Beogradski sindikat činiti okosnicuOpen air action stejdža, a pored njih će nastupiti: DJ Gru i još domaćih imena i čak i jedan party projekat koji je Beograd digao na noge!
 
Boat stejdž, koga ponosno predstavljamo kao jedno od najlepših mesta za rejv u Srbiji,  bićeorganizovan u vidu krstarenja na relaciji Srebrno jezero – Golubačka tvrđava i na brodu koji prima 300 ljudi će muziku puštati Danijel Čehranov, Zwein, Lady Dee i još zanimljivih Dj-eva iz naše zemlje.
Nabavite svoje karte za Uranak fest na vreme, odbrojavanje do prvog maja je počelo.

O Tamara Stević

Proveri takođe

Kompanija DIS prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim merama

DIS trgovina prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim merama

DIS trgovina prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije. …

Danas slavimo MLADENCE, a ovo su običaji koje valja ISPOŠTOVATI!

Danas slavimo MLADENCE, a ovo su običaji koje valja ISPOŠTOVATI!

Mladi bračni parovi koji su se venčali posle 22. marta prošle godine danas slave Mladence. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.