Naslovna / Grad / Beograd / FOOD CHALLENGE U ROB ROY BARU!
FOOD CHALLENGE U ROB ROY BARU!

FOOD CHALLENGE U ROB ROY BARU!


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Prvi i jedinstveni FOOD CHALLENGE za novinare odigrao se sinoć u Rob Roy baru na Savskom trgu! Ovaj zanimljiv izazov zapravo je bio pravo lavovsko nadmetanje najvećih gurmana među novinarima Beograda!

FOOD CHALLENGE U ROB ROY BARU!

Naime, takvičari FOOD CHALLENGE-a svoje snagi ukrstili su ni manje ni više nego u izjedanju ogromnog burgera i velikog vafla. Prvi izazov za takmičare bio je TOWER BURGER, to jest burger na pet spratova, a drugi SWEET DEATH, vafl toliko veliki da bi i najvećim sladokuscima napravio problem.

Takmičari su imali 29 minuta i 59 sekundi za savladavanje ovih ukusnih prepreka. Onaj ko je uspešno pojeo burger ili vafl završio je na Zidu Slavnihiliti Wall of Fame, dok su oni koji su tokom izazova posustali završili na Zidu Srama, iliti Wall of Shame.

FOOD CHALLENGE U ROB ROY BARU!

Svi takmičari su se zasigurno dobro proveli izjedajući svoje ukusne petospratne zalogaje, a dobar provod bio je zagarantovan i ostalim prisutnima, novinarima vatrenim navijačima svojih takmičara, koji su za vreme ovog jedinstvenog izazova uživali u dobroj muzici i prijatnoj atmosferi bara Rob Roy.

FOOD CHALLENGE U ROB ROY BARU!

Među takmičarima se našla i jedna žena. Ipak, ovaj Tower Burger je bio preveliki izazov za nju, pa je negde na polovini odustala.

FOOD CHALLENGE U ROB ROY BARU! 

Kako svako takmičenje ima svog pobednika, tako je bilo i sinoć. Apsolutni pobednik Food Challenge-a bio je Aleksandar iz Informera, koji je svoj Tower Burger pojeo prvi, za manje od 29 minuta. Ovaj takmičar sa lakoćom je obavio zadatak, a tokom izjedanja burgera čak je i đuskao u ritmu muzike. I da, pogađate, apsolutni pobednik na poklon je dobio ogromni vafl!

Da li biste vi smeli da se oprobate u jednom ovakvom izazovu?

Foto:Rob Roy/Teodor Lazarev

PRessSerbia/Marija Stevanović

O Gradski Magazin

Proveri takođe

JOŠ SAMO DAN DO MAC-A! EVO KAKO IZGLEDAJU ZAVRŠNE PRIPREME U ARENI

JOŠ SAMO DAN DO MAC-A! EVO KAKO IZGLEDAJU ZAVRŠNE PRIPREME U ARENI

Veliko kreativno gradilište – tako se ukratko može opisati atmosfera koja vlada u Štark Areni …

Beogradski projekat "Šta kustosiranje može/treba da bude" gostuje u Adis Abebi

Šta kustosiranje može/treba da bude ?

Beogradski projekat “Šta kustosiranje može/treba da bude” gostuje u Adis Abebi Kustoski program Šta kustosiranje može/treba …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.