Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Beograd / Idealni ambijent za rad od kuće

Idealni ambijent za rad od kuće


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Previše poslovnih obaveza u današnje vreme uslovljava nas da razmišljamo o radu i od kuće, ili je pak, sam rad od kuće voljan izbor mnogih u današnjem savremenom svetu. To je upravo momenat koji nas upućuje na naredni korak, a to je opremanje prostora koji će postati novi kreativni centar naših svakodnevnih stvaralačkih aktivnosti.

Saveti dizajnera enterijera Forma Ideale su uvek dobrošli kada je u pitanju izbor komada nameštaja, usklađenosti boja i moguće dekoracije u novom prostornom ambijentu. Ako je u pitanju deo prostora u dnevnoj ili spavaćoj sobi, ili je to nezavisna radna soba, treba birati manje komade nameštaja, funkcionalnije i svetlih boja, kao što bi trebalo obratiti pažnju i na boju zidova i osvetljenje u prostoriji. Svetliji tonovi u novom radnom prostoru pre svega ukazuju na otvorenost koja odiše čistoćom i lakoćom. Idealan izbor bili bi svetli elementi poput kompjuter stola LIBER ili kombinacija kompjuter stola REY i otvorene police MAURO.

Većoj funkcionalnosti prostora doprineće i zidne police pogodne za dodatno odlaganje, kao što je zidna polica MADRANO, a koloritni detalji probudiće potrebnu dnevnu inspiraciju. Sobne biljke prigodnih dimenzija, trebalo bi da postanu neizostavni deo radnog ambijenta koji nas podržava u dobroj koncentraciji i jasnoći misli.

Kada je u pitanju manji životni prostor poput studentske garsonjere, jedno od mogućih rešenja bila bi kombinacija kompjuter stola CT 1720, sa malim, ali izuzetno funkcionalnim ležajem FANTASTICO PLUS, koji se transformiše u udoban ležaj.

Radni prostor u kući je potrebno svakodnevno provetravati i obezbediti mu dovoljno svetlosti, kako bi vaš kreativni proces dosegao dnevni maksimum, zaključuju iz Forma Ideale.

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

U Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograd svakodnevno možete videti ribe, životinjice i biljke iz svih krajeva sveta!

U Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograd svakodnevno možete videti ribe, životinjice i biljke iz svih krajeva sveta!

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd ponovo je otvorio svoja vrata! Posle dvomesečne pauze, ljubitelji akvaristike …

Prelazak na online, izvoz i pre svega kvalitet. Kako je najveći izvoznika kraft piva u Srbiji prilagodio svoje poslovanje uslovima pandemije

Pandemija korone pogodila je zdravlje planete, ali i poslovnu zajednicu širom sveta. Neke biznise je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.