Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Beograd / Junske televizijske poslastice po svačijem ukusu

Junske televizijske poslastice po svačijem ukusu


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3


Na temperaturi od 30 stepeni i vremenu koje obara, ne treba nam mnogo da bismo bili srećni: klima, limunada i dobar televizijski program uz koji možemo potpuno da se opustimo. Zato je i ove nedelje spremna kutija iz koje možete uzeti omiljene programske poslastice!
Petak, 21. jun na kanalu FilmBox Premium u 21:00 donosi zanimljivu priču koja se odvija u seriji „Vučji potok”. Kao i do sada, i treća epizoda druge sezone će vas ostaviti bez daha. Preživeli napuštaju olupinu autobusa, a Mišel nose sa sobom. Rebeka i Brajan se vraćaju po Oskarove pilule, ali se vraća i Mik. Rebeka ga mami dalje od grupe paleći vatru, a zatim ona i Brajan onesposobljavaju njegov kamionet i uzimaju mu sačmaricu i vodu. Grupa se sklanja od oluje pod neku izbočenu stenu dok Stiv i Keli istrčavaju nakon što su ugledali neka kola. Brajan davi Mišel, ubeđen da ih ona usporava i da će svakako umreti od opekotina.
Sledećeg dana, 22. juna, na kanalu DocuBox HD u 18:00 možete pogledati prvu epizodu serije „Živa džungla”. Ona vas poziva da istražite najimpresivniji biodiverzitet na celom svetu: prašume Amazonije. Iskusni voditelj kreće u avanturu iz peruanske luke Ikitos ka prašumi, u potrazi za insektima i životinjama koje se samo tu mogu naći.
Za kraj nedelje, 23. juna na kanalu Fast&FunBox HD u 17:00 biće emitovana „Auto Brzina 2018”. Ova emisija obiluje akcijom, stilom i novostima. Možete čuti najnovije nedeljne vesti sa Gran prija, najave trka i originalne priče, kao i akcije iz sveta međunarodnih trka i relija. Videćete i predstavljanje novih modela automobila sa najprestižnijih svetskih sajmova i budućnosti moto-sveta.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Kompanija DIS prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim merama

DIS trgovina prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim merama

DIS trgovina prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije. …

FORMA IDEALE PONOVO OMILJENI DOMAĆI BREND NAMEŠTAJA MEĐU POTROŠAČIMA

Jubilarno, deseto priznanje Moj izbor dodeljeno je najuspešnijim domaćim brendovima i kompanijama. U konkurenciji od …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.