Najnovije Vesti
Naslovna / Moda / Gradska moda / Kako se obući za svadbu
Kako se obući za svadbu, Kako se obući za svadbu, Gradski Magazin

Kako se obući za svadbu


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Kako se obući za svadbu ? Ovo pitanje ne bi trebalo da Vas muči, evo zašto…

Ako niste srećnik ili srećnica poput mnogih članova moje najuže familije koji su se usrećili sa pet uzastopnih venčanja tokom pet meseci. Ni dovoljno vremena da zaboravi odevna kombinacija iz maja sada u septembru ni dovoljno inspiracije da svaki put izgledam drugačije.

Obzirom da sam se jednom zaklela ispod drveta kod moje kuće da nikad na dva događaja gde su prisutne iste zvanice neću obući istu kombinaciju to sam morala i da ispunim. Šalim se. Obzirom da ne bi baš bilo dobro da idem u jednoj haljini na pet različitih venčanja, inspiraciju za svečane haljine počela najpre da tražim u modnim časopisima, a potom da obilazim butike u Beogradu.

Odela za svadbe treba da budu svečana ali ne više od mladine venčanice i mladoženjinog odela. Postoji jedno zlatno pravilo: Mlada je jedina osoba koja nosi belu haljinu na svadbi. Nema potrebe da joj to zadovoljstvo oduzimate, obzirom da na ovom svetu postoji toliko boja i krojeva haljina u kojima možete da izgledate fantastično.

Haljinu treba da birate spram svoje telesne građe jer odličnim krojem možete da sakrijete određene nedostatke ili istaknete neke delove tela na koje ste ponosni.

Kako se obući za svadbu, Kako se obući za svadbu, Gradski Magazin

Ukoliko spadate u elegantno popunjene, u ponudi imate i opciju butik za punije koji kriju bezbroj fantastičnih kombinacija u kojima možete da zablistate. Garderoba za punije može da posluži kao nalazište i svim budućim mamama jer ovde u asortimanu imate i haljine za trudnice koje ćete ovde kupiti po nešto nižim cenama u odnosu na brendirane radnje. Ako niste ljubitelj haljina, tunike za punije uparene sa dobro ukrojenim pantalonama su vrhunsko rešenje u kojem ćete izgledati sofisticirano.

Prilikom izbora svečane haljine treba da obratite pažnju na materijal i kroj, s tim što bi možda bilo najbolje da povedete i osobu od poverenja koja će vam pomoći prilikom izbora. Obzirom da haljinu treba ukopiti sa cipelama, možda bi bilo najbolje da se osvrnete na izbor obuće koju već imate kod kuće. Obzirom da se cipele na štiklu nose vrlo retko, klasične salonke u nekoj neutralnoj nijansi mogu da vam pomognu ako ne u svim kombinacijama koje ste zamislili, ono barem u većem delu.

Pored haljina koje ste kupili za, recimo, 2 do 3 svadbe treba da se snađete i za preostale zakazane svečanosti. Ukoliko niste u mogućnosti da sebi priuštite novu odevnu kombinaciju za svaku svadbu pojedinačno, bilo bi dobro da zavirite u svoj orman i pronađete svečanu haljinu koju dugo niste obukli ili da potražite pomoć prijateljice ili sestre koje će vam sigurno vrlo rado izaći u susret.

Sve u svemu šalu sa početka priče na stranu, najbitnije u svemu jeste da nabacite osmeh koji će vam biti najlepše odelo i da ne zaboravite par važnih pravila za oblačenje na svadbi. Pored onog gore pomenutog da ne treba da parirate mladi, izbacite iz svake kombinacije farmerice i stvari od pamuka. Te stvari će već naći primenu u nekim drugim situacijama. Nema potrebe da se neprijatno osećate u odnosu na druge goste koji su se potrudili da nađu i obuku nešto lepo.

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Crne Gore, Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!, Gradski Magazin

Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!

Vodič kako stići do mora. Crna Gora je u subotu u ponoć otvorila granice za …

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.