Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Kazalište sa komandosima na Tašmajdanu!
Kazalište sa komandosima na Tašmajdanu!

Kazalište sa komandosima na Tašmajdanu!


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Prljavo Kazalište sa bivšim komandosima na Tašmajdanu!

Koncert Prljavog Kazališta koji će se održati 11. juna na beogradskom Stadionu Tašmajdan biće jedinstven po svemu, pa i po scenariju koji “Prljavci” pripremaju za ovaj muzički spektakl. Grupa prvi put u karijeri priprema koreografije za nekoliko svojih najvećih hitova, a u izvođenju istih pomoći će im i nekoliko britanskih kaskadera od kojih su dvojica svojevremeno bili komandosi. 
Posetioci će biti u prilici da uživaju u jedinstvenom muzičko-scenskom događaju koji će upotpuniti rasveta koja se prvi put koristi na ovim prostorima a za kojuće biti zadužena kompanija Light&Music.
 
Ceo ambijent uključujući i stene poslužiće kao pozadina za hologram, a zbog koncerta se otvara i pećina koja se nalazi ispod stadiona, i koja će u ovom slučaju slavnim rokerima poslužiti kao bekstejdž. Kada se sve uzme u obzir, naročito repertoar koji se priprema, biće ovo jedan od najboljih koncerata Prljavog Kazališta u njihovoj dugogodišnjoj karijeri, kažu “Prljavci”, i pozivaju svoje najvatrenije fanove da na vreme obezbede ulaznice.
 
Sigurno ste i zaboravili da brojne velike hitove izvodi upravo ova grupa, podsećamo vas samo na neke od njih:
 
Zaustavite zemlju,Na badnje veče, Mi plešemo,Sve je lako kad si mlad,Kiše jesenje,Ne zovi mama doktora,Tu noć kad si se udavala,Moj bjeli labude, Crno-bjeli svijet,Lupi petama ,Uzalud vam trud svirači,Ma kog me boga za tebe pitaju,Beznadni slučaj, Ptico malena i mnoge druge.

O Tamara Stević

Proveri takođe

42. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA U BEOGRADU

42. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA U BEOGRADU

Najveći i najznačajniji turistički događaj u zemlji i regionu jugoistočne Evrope -42. Međunarodni beogradski sajam …

Veliki SPEKTAKL Nataše Bekvalac pred PUNOM ARENOM!

Veliki SPEKTAKL Nataše Bekvalac pred PUNOM ARENOM!

Nataša Bekvalac počela je veliki koncert kasnije, jer je masa ljudi čekala da uđe i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.