Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Beograd / Kompanija Coca-Cola nastavlja saradnju dugu 32 godine sa evropskom fudbalskom organizacijom UEFA kroz zvanično sponzorstvo Evropskog prvenstva u fudbalu naredne godine

Kompanija Coca-Cola nastavlja saradnju dugu 32 godine sa evropskom fudbalskom organizacijom UEFA kroz zvanično sponzorstvo Evropskog prvenstva u fudbalu naredne godine


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

UEFA i Coca-Cola su objavile da su potpisale sporazum na osnovu kog će proizvođač napitaka postati zvanični sponzor bezalkoholnih napitaka Evropskog prvenstva u fudbalu 2020. godine.

Ovo takmičenje će narednog leta imati izražen evropski karakter, s obzirom na to da se održava u 12 gradova širom kontinenta i tako proslavlja 60 godina svog postojanja.

Ugovor o sponzorstvu pruža ovoj kompaniji mogućnost da ponudi nekoliko brendova, uključujući gazirana pića, energetske napitke, vodu, gotovu kafu i voćne napitke, u verzijama sa manje ili bez šećera.

„Poštujemo konstantnu posvećenost Coca-Cole evropskom reprezentativnom fudbalu koja je zašla duboko u četvrtu deceniju i drago nam je što nam se pridružuje kao sponzor Evropskog prvenstva 2020. godine”, izjavio je Gaj-Loren Epstajn, direktor marketinga firme UEFA Events SA.

„Coca-Cola je savršen partner za nas, kako zbog svoje dugotrajne saradnje sa UEFA-om, tako i zbog toga što ume da ujedini i zbliži ljude. Ovo je posebno bitno za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020. godine jer po prvi put ovo takmičenje organizujemo u 12 zemalja, što će omogućiti najvećem broju navijača do sada da gledaju najbolji fudbal širom kontinenta”.

Coca-Cola ima dugotrajno i plodno partnerstvo sa UEFA-om i sponzoriše evropsko takmičenje najboljih reprezentacija u fudbalu od 1988. godine.

„Imamo dugu i bogatu istoriju pružanja podrške fudbalu na svim nivoima, od škola fudbala za decu do svetske scene”, izjavio je Volter Suzini, potpredsednik Coca-Cole za marketing za Evropu, Bliski istok i Afriku.

„Izuzetno mi je drago što nastavljamo da delimo radost fudbala sa milionima navijača, kao i sa svojim kupcima i partnerima. Pre i tokom ovog takmičenja naredne godine ćemo ponuditi najširi asortiman napitaka koji će osvežavati timove i navijače širom Evrope”.

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020. godine počinje 12. juna u Rimu, a završava se mesec dana kasnije finalnom utakmicom na stadionu Vembli u Londonu.

Mečevi će se igrati u 12 gradova-domaćina širom Evrope: Amsterdamu, Bakuu, Bilbau, Bukureštu, Budimpešti, Kopenhagenu, Dablinu, Glazgovu, Londonu, Minhenu, Rimu i Sankt Petersburgu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Kompanija DIS prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim merama

DIS trgovina prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim merama

DIS trgovina prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije. …

FORMA IDEALE PONOVO OMILJENI DOMAĆI BREND NAMEŠTAJA MEĐU POTROŠAČIMA

Jubilarno, deseto priznanje Moj izbor dodeljeno je najuspešnijim domaćim brendovima i kompanijama. U konkurenciji od …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.