Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Beograd / LETNJI HIT COLONIJE PREMIJERNO NA SPLAVU PORT
LETNJI HIT COLONIJE PREMIJERNO NA SPLAVU PORT

LETNJI HIT COLONIJE PREMIJERNO NA SPLAVU PORT


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

NOVI LETNJI HIT  COLONIJE PREMIJERNO NA SPLAVU PORT

Colonia ima novu pesmu i pravi letni hit , “ Lei lei “ osvaja top liste a grupa Colonia  za svoj novi hit snimila i video spot.

Prvo live izvođenje  pesme  “Lei lei “ najavljujemo u Beogradu  27.jula. Naučite koreografiju i plešemo svi  u klubu Port , Beograd. 

 Novim singlom potvrdili su da i nakon dvadeset godina Colonia ide u korak sa svetskim trendovima, kako u zvuku tako i u spotovima koji prate njihove hitove.

„Raduju me druženje sa Beogradskim publikom koja nas uvek dočeka sa puno pozitivne energije. Pogotovo mi je drago kada u publici vidim mlade ljude koji od početka do kraja pevaju naše pesme, a već u sredu na spavu Port pevao premijerno našu novu pesmu i spremite se da napravimo najbolji provod na našem nastupu !“ – izjavila je Indira

Colonia je hrvatski glazbeni pop/dance sastav. Osnovan je 1996. godine u Vinkovcima, a sastav čine Indira Levak i Boris Đurđević. Sastav je nastao kao plod suradnje Borisa Đurđevića i Tomislava Jelića, radijskih voditelja i producenata, te Indire Levak, koja im je pjevala vokale pri snimanju reklama i džinglova. Ime Colonia potječe od rimskog naziva za Vinkovce, grad u kojem su odrasli Boris i Tomislav. Za dance glazbu su se opredijelili zato što su Boris i Tomislav radili kao DJ-evi po klubovima. Prvi album prodan je u 36,000 primjeraka, drugi u 42,000 a treći u više 60,000 primjeraka. Tomislav je napustio Coloniu 2014.

Indira
Indira Levak je vokal sastava i obrazovani glazbenik. Rođena je 15. rujna 1973. godine u Županji, od oca Franja i majke Ismete. Završila je glazbenu školu “Srećko Albini” u Županji. U dvanaestoj godini postaje član županijskog orkestra limene glazbe, gdje punih 13 godina svira klarinet. U osmom razredu osnovne škole osniva band s četiri kolegice – “Zauvijek mladi”. U jesen 1993. godine zapošljava se u Županijski ured za opću upravu, a 1995. godine na poziv Borisa i Tomislava postaje vokal sastava.
Boris Đurđević je autor glazbe i tekstova na svim albumima, a zajedno s Tomislavom i aranžmana.

Rođen je 15. ožujka 1973. godine u Vinkovcima. Prvi band je osnovao s društvom iz škole. Uz pomoć računala i klavijatura skladao svoje prve pjesme. Krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina, sa svoja dva najbolja prijatelja osniva novu grupu, ali ubrzo se razilaze. Krajem 1993. godine počinje raditi na VFM radiju i kao DJ i producent. Zahvaljujući tom poslu, upoznaje Indiru i Tomislava. U studiju CBS snima svoj prvi single “Nek vatre gore sve” koji se počinje vrtiti po svim radio stanicama i dovodi ga do sklapanja ugovora s diskografskom kućom Crno Bijeli Svijet.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Nelt Grupa donirala 240.000 eura za borbu protiv korona virusa

Kompanija Nelt donirala je 240.000 eura Republičkom fondu zdravstvenog osiguranja za nabavku 10 respiratora za …

Idealni ambijent za rad od kuće

Previše poslovnih obaveza u današnje vreme uslovljava nas da razmišljamo o radu i od kuće, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.