Najnovije Vesti
Naslovna / Zvezde i Poznati / Martina i Vlada uživali u Egiptu!
Martina i Vlada uživali u Egiptu!, Gradski Magazin

Martina i Vlada uživali u Egiptu!


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Izvor: Press Serbia

Na poziv Egipatskih turističkih vlasti Martina Vrbos i Vlada Vuksanović uživali u Egiptu!

Maneken Vladimir Vuksanović i njegova dobra drugarica i „saborac“ iz rijeliti šoua Survajver, hrvatska pop pevačica Martina Vrbos, boravili su u Egiptu. Direktnim čarterom avio prevoznika Air Cairo iz Beograda, pevačica i maneken otputovali su u Hurgadu, i to na poziv Egipatskih turistickih vlasti (ETA). Vlada i Martina odseli su u jedinom egipatskom hotelu sa šest zvezdica – “Baron Palas“ u malom mestu Šahl Hašiš nadomak Hurgade, a posle nekoliko dana odmora, usledile su brojne avanture. Dvojac se uputio na safari po pustinji, gde su proveli nekoliko dana, a kakokažu, bilo im je i više nego uzbudljivo.

Martina i Vlada uživali u Egiptu!, Gradski MagazinSvi su želeli sliku sa njima, pogotovo deca

Vozili smo bagije po danu i po noći, spavali među kobrama i drugim gmizavcima, a beduini su nam priredili žurku u četiri sata ujutru,kaže Vuksanović.

Posle pustinje, usledilo je i krstarenje po Crvenom moru, poseta brojnim ostrvima, ronjenje kao i brojne druge aktivnosti.Ipak, najviše vremena proveli su u hotelskom rizortu, ispijajući koktele pored bazena,a dan bi završavali nekom od mnogobrojnih masaža hotelskog SPA centra.

Martina i Vlada proveli su nekoliko dana i u Egipatskoj prestonici gde su u pratnji stručnih vodiča obišli brojne znamenitosti Kaira.

-Bili smo gosti ministarstva turizma pa je u Kairu upriličen i sastanak sa njima, kao i sa predstavnicima kompanije Air Cairo. Naravno, obišli smo i plato Gize, muzej, najveće tornjeve u Kairu i ostale kulturno-istorijske znamenitosti, kaže Vuksanović.

Martina i Vlada uživali u Egiptu!, Gradski Magazin

Egipat (arap. مصر‎), ili zvanično Arapska Republika Egipat (arap. جمهوريّة مصر العربيّة, مصر, O ovoj zvučnoj datoteci poslušaj (pomoć · info) Misir/Masr , izg. na jeziku starog Egipta: Kemet , izg. na koptskom: Kimi) je transkontinentalna država čiji veći deo teritorije leži u severoistočnoj Africi,[2] a manji deo (Sinajsko poluostrvo) nalazi se na području jugozapadne Azije. Egipat pokriva površinu od oko 1.001.450 km². Na zapadu se graniči sa Libijom, na jugu sa Sudanom, na severu sa Sredozemnim morem, a na istoku sa Izraelom i Gazom. Nekada se u srpskom jeziku Egipat nazivao Misir i taj naziv se zadržao u starijim knjigama i poeziji. Procena broja stanovika Egipta za jul 2009. je 83.082.869.[3] Egipat je 16. država po broju stanovnika u svetu[4], a treća u Africi (posle Nigerije i Etiopije). Glavni grad je Kairo sa 17,8 miliona stanovnika u širem području[5] Egipat je poznat po svojoj antičkoj civilizaciji i po nekim poznatijim svetskim spomenicima. Blizu Kaira nalaze se Sfinga i Velike piramide. U okolini grada Luksora, u centralnom Egiptu, nalazi se veliki broj antičkih arheoloških nalazišta kao što su hram u Karnaku i Dolina kraljeva. Danas je Egipat važan politički i kulturni centar Bliskog istoka

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Glumac uz ACAI šejkove uživao na otvaranju splava Hot Mess, Gradski Magazin

Glumac uz ACAI šejkove uživao na otvaranju splava Hot Mess

Vidno raspoložen popularni glumac Aleksandar Radojičić došao je na prestonički splav Hot Mess Iako skoro …

DA LI STE SPREMNI ZA NAJLEPŠE LETO DO SADA?, Gradski Magazin

DA LI STE SPREMNI ZA NAJLEPŠE LETO DO SADA?

Leto ove godine počinje desetak dana pre kalendarskog početka, tačnije 12. juna! Umorni ste od …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.