Naslovna / Kultura / Koncerti i muzika / Music Week festival od 10. do 18. marta na Kopaoniku
Music Week festival od 10. do 18. marta na Kopaoniku

Music Week festival od 10. do 18. marta na Kopaoniku


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Najveće muzičke zvezde na jednom mestu od 10. do 18. marta na Kopaoniku na Music Week festivalu

Najveće muzičke zvezde na jednom mestu. Na predstojećem, drugom po redu Music week festivalu najveće regionalne muzičke zvezde okupiće se upravo na Kopaoniku.
Još uvek se pamti spektakularan provod od prethodne godine kada je kompanija Sky music u saradnji sa MK Mountain Resortom priredila koncerte
​Severine, ​Željka Joksimovića i ​Martine Vrbos​. Ovoga puta organizatori će svakako nadmašiti sami sebe. Od 10. do 18. marta 2017. očekuju nas četiri velika koncerta Svetlane Cece Ražnatović, Tonija Cetinjskog​, Ace Lukasa​ i Tropiko benda.
 
Ono po čemu se  Music Week festival izdvaja je svakako najatraktivnija lokacija tokom zimske sezone, a to je nedvosmisleno Kopaonik. Spoj najpopularnije muzike i prave zimske idile svojstvene ovoj turističkoj destinaciji se nikako ne sme propustiti.
​Kao i prethodne godine, svi gosti ekskluzivnih hotela MK Mountain Resort imaće privilegiju da prisustvuju kompletnom spektaklu bez dodatne naknade za ulaznice već je ceo ugođaj uključen u cenu aranžmana koji se kreće od 127 eura.
 
Nastupi Cece, Tonija Cetinjskog, Ace Lukasa i Tropico benda  održaće se u luksuznoj dvorani hotela Grand. Kuriozitet je upravo to što ​je ​ovaj  ​jedinstveni prostor sportske dvorane hotela Grand, za ovu priliku posebno preuređen i pretvoren u svojevrstan ekskluzivni VIP lounge u ko​me​ su najveće zvezde u bliskom kontaktu sa svojom publikom. Zbog toga je atmosfera sa Music week-a ono što se pamti i prepričava​.
Mnogobrojne poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života naše zemlje biće gosti ovog prestižnog festivala kao i prethodne godine. Music Week je jedinstvena prilika da na jednom mestu doživite pravi ugođaj svih čula i budete deo elitnog skupa koji čine najveće zvezde regionalne muzičke scene.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

REGION PEVAO UGLAS NA DRUGOM PO REDU MAC SPEKTAKLU U BEOGRADU

REGION PEVAO UGLAS NA DRUGOM PO REDU MAC SPEKTAKLU U BEOGRADU

Glamurozni muzički spektakl Music Awards Ceremony (MAC) još jednom je ujedinio region! Jedinstveni regionalni projekat …

SPEKTAKL KOJI SE PAMTI! Najveće muzičke zvezde regiona PRODRMALE ARENU na MAC-u! (FOTO)

SPEKTAKL KOJI SE PAMTI! Najveće muzičke zvezde regiona PRODRMALE ARENU na MAC-u! (FOTO)

Sinoć je u beogradskoj „Štark areni“ održana druga, glamurozna dodela regionalnih muzičkih nagrada MAC Još …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.