Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Beograd / Najbolji je odmor u hladu uz sjajne filmske naslove

Najbolji je odmor u hladu uz sjajne filmske naslove


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Početak septembra simbolično predstavlja vreme za nove radne pobede. Đaci kreću u školu, godišnji odmori se završavaju, a poslovne ideje se rađaju jedna za drugom. Iako smo u petoj brzini tokom ovog perioda, kod kuće se uz najbolji televizijski program obavezno pritiska kočnica i povlači ručna.

Četvrtak na kanalu DocuBox HD u 18h rezervsan je za dokumentarni film „Putovanje unazad”. Od polja prekrivenih ledom na severu do mongolijskih visoravni, od velikih afričkih vulkana do Andamanskog mora, Stefan Pejron se vraća 20 godina kasnije da poseti muškarce i žene koji su ga upoznali sa tradicionalnim načinom života daleko od udobnosti modernog življenja i civilizacije. Oni su oblikovali njegov pogled na svet. Šta se dogodilo sa njima i njihovim narodom i kako je globalni svet uticao na njih?

Narednog dana, 6. septembra, na kanalu FunBox UHD će u 19h biti emitovana emisija „Nepoznate kuhinje – Filipini”. Emisija se bavi detaljnim pregledom poznatih, ali i manje popularnih destinacija, kako bi odgovorila na pitanje zašto njihove kuhinje nisu svetski čuvene. Nacija sa 7.000 ostrva nema problema sa plažama, suncem ili morem, ali trpi posledice opšte slike o svojoj hrani. Džonatan sleće u Manilu i otkriva da su najbolji kuvari veoma svesni tog problema i, sledeći njihov savet, kreće u ekspediciju da pronađe deo rešenja. Vozeći se od plemenskih sela lovaca na glave, preko kolonijalnih gradića zaustavljenih u vremenu, do restorana u senci džinovskih američkih zdanja, polako se sklapa zanimljiva priča. U gustoj džungli neko blago ostaje skriveno, dok neko drugo potpuno neočekivano izlazi na svetlost dana. Ali opasnost uvek vreba… pritajene murine, staze kojima preti i zabranjena polja iza zasada pirinča.

Subota, 7. septembar je dan za kanal FilmBox Plus i film „Džeki Braun” od 21h. Džeki Braun je ime stjuardese koja je uhvaćena u krijumčarenju velike količine tuđeg i prljavog novca u avionu. Srećom po nju, FBI agent Rej Nikolet i losanđeleski policajac Mark Dargus odlučuju da se udruže i uhapse trgovca oružjem za kog radi, a čije ime još ne znaju. Ona sada mora da donese odluku: ili da im kaže za Ordela Robija (trgovca oružjem) i bude oslobođena – osim što Ordel ubija bez pitanja ako posumnja da pričaš o njemu, ili da ćuti i ode neko vreme na robiju. Tada sreće Maksa Čerija, čija agencija plaća kauciju za nju; nedavno razvedenog, istrošenog muškarca u kasnim pedesetim godinama koji se zaljubljuje u nju. Onda Džeki smišlja plan da navede agente FBI-ja na trag Ordela i njegovih saradnika – Luisa Gare i Melani Relson, između ostalih, i ode sa njihovim novcem. Ali joj je potrebna Maksova pomoć. Niko se neće naći na putu njegovoj zaradi od milion dolara…

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Kompanija DIS prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim merama

DIS trgovina prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim merama

DIS trgovina prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije. …

FORMA IDEALE PONOVO OMILJENI DOMAĆI BREND NAMEŠTAJA MEĐU POTROŠAČIMA

Jubilarno, deseto priznanje Moj izbor dodeljeno je najuspešnijim domaćim brendovima i kompanijama. U konkurenciji od …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.