Najnovije Vesti
Naslovna / Lifestyle / On je vaš za ceo život upravo zbog ovoga: Nikad vas neće prevariti
on je vaš za ceo život, On je vaš za ceo život upravo zbog ovoga: Nikad vas neće prevariti, Gradski Magazin, Gradski Magazin

On je vaš za ceo život upravo zbog ovoga: Nikad vas neće prevariti


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Možete smišljati razne načine kako da ga zadržite, ali ono što morate da uradite veoma je jednostavno

Ukoliko želite da budete sigurne da vas nikad neće ostaviti i napustiti, obratite pažnju na ovih pet stavki koje vam mogu pomoći da vaš muškarac ostane kraj vas celi život:

Srećan brak njegovih roditelja

Prvi uzori u životu (a to su upravo roditelji) važan su faktor za kasnije ponašanje u vezama. Ako su kvalitetna komunikacija, emocionalna sigurnost, poštovanje i bliskost činili srž odnosa njegovih roditelja, bez sumnje će te iste vrednosti i on želeti u svome životu. A učeći na primeru, znaće i kako to postići.

Podržavate ga i poštujete

Čini se kako najčešće varaju upravo oni frajeri koji redovno slušaju prigovaranja svojih nežnijih polovina. Muškarcima je potrebno da se osećaju korisno, željeno, cenjeno, a kada ne uspevaju sve to pronaći kod kuće, velika je verovatnost da će to potražiti negde drugde. Najdestruktivnija stvar za vezu koju žena može učiniti je potceniti muškarčev ego.

Definicija njega ne zavisi od vas

Skloniji varanju su oni frajeri kojima je potrebna žena da bi bili sigurni u sebe i ispunjeni. Najbolji mogući frajer na kojeg možete naići je onaj koji voli i poštuje sebe i kojemu niste potrebni vi da mu razvijate te osećaje. Frajer koji neprestano zahteva prihvatanje i dokaze pažnje i poštovanja skloniji je traženju tih istih osećaja od strane drugih žena kada oseti da ih od vas ne dobiva dovoljno. Takvim frajerima nije toliko bitna sama osoba, koliko neprestana potreba za pažnjom i prihvatanjem.

Dobar seks

Iako se priča o raznoraznim razlozima nevera, činjenica je da je seks izuzetno bitan faktor u vezi i da brojne nevere nastupaju upravo iz razloga što stvari u krevetu nisu zadovoljavajuće, da ne kažemo idealne. Možda žene češće varaju kada im nedostaje intimnosti i emocionalne potpore, ali frajeri bez sumnje češće varaju upravo kada seks zakaže. Partneri koji se obostrano trude seks održati zanimljivim i uzbudljivim iskustvom na dobrom su putu da niti jedno od partnera ne dođe u iskušenje nevere.

Kvalitetna komunikacija

Do nevere, između ostalog, dolazi i u onim situacijama kada je neko nezadovoljan nečim u svom životu, ali ne može o tome, iz bilo kojeg razloga, razgovarati sa svojim partnerom. Ni od koga se ne traži da bude pesnička duša, savršeno vešta sa rečima, ali za zdravu komunikaciju, a time i vezu, nužno da oba partnera mogu izraziti svoje osećaje, bili oni frustracija, bes, tuga, sreća, nostalgija ili bilo šta drugo. Razgovarajte o svemu, sitnicama, ali i bitnim stvarima, svakodnevnim radostima i velikim životnim planovima, stvarima koje vas usrećuju, kao i onima koje vas brinu.

Izvor: Pressonline

O Jelena Filipović

Proveri takođe

prostata, Rešite se problema sa mokrenjem usled uvećanja prostate, Gradski Magazin, Gradski Magazin

Rešite se problema sa mokrenjem usled uvećanja prostate

Više od polovine muškaraca sa preko 50 godina imaju simptome benignog uvećanja prostate. Ova neprijatna …

loreal a, L’ORÉAL GRUPA PREDSTAVILA NOVE CILJEVE ODRŽIVOG RAZVOJA DO 2030. GODINE, Gradski Magazin, Gradski Magazin

L’ORÉAL GRUPA PREDSTAVILA NOVE CILJEVE ODRŽIVOG RAZVOJA DO 2030. GODINE

Najavljen i novi način označavanja proizvoda koji će pokazivati njihov uticaj na životnu sredinu i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.