Naslovna / Zvezde i Poznati / TV & Šoutajm / Opustite se, ali se i držite svojih novogodišnjih rezolucija!
Opustite se, ali se i držite svojih novogodišnjih rezolucija!

Opustite se, ali se i držite svojih novogodišnjih rezolucija!


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Iako su novogodišnje rezolucije veoma čestapojava krajem godine, već na početku naredne ih lako odbacujemo. Čak je određen datum posvećen ovom fenomenu – 17. januar. Da ne biste odustali od novih, dobrih odluka, preporučujemo da skrenete misli uživanjem i opuštanjem uz Box paket.

 

Petnaestog januara će se na kanalu DocuBox HD u 18:00 emitovati dokumentarni film „Sreća je u tanjiru” – Dai Jianjun, Kina. U provinciji Džeđang u Gvangžuu, Dai Jianjun sa velikom predanošću čuva drevnu kinesku doktrinu ishrane – vrstu umetnosti koju se trudi da održi. Njegov projekat podrazumeva zaštitu ugroženih ratarskih kultura kroz otvaranje restorana koji služe tradicionalnu hranu, kao i osnivanje velikog eksperimentalnog poljoprivrednog dobra pored jezera, u podnožju planina Suičana – Gong Geng Šu Juan – raja na zemlji i seoske verzije čuvenog restorana Dai Jianjuna u Hangdžouu pod nazivom Long Jing Manor. Na oba ova mesta pratimo Daija i njegove prijatelje tokom njihovih gastronomskih istraživanja i poseta poljoprivrednim proizvođačima.

Na Dan odbacivanja novogodišnjih rezolucija, u petak, 17. januara od 21:00, FilmBox Premium će emitovatifilm „Džek Ričer”. Profesionalni snajperista ubija pet osoba u jednom mirnom gradu u srcu zemlje. Policija ubrzo otkriva i hapsi krivca i gradi čist slučaj. Ali umesto da prizna delo, optuženi piše na papiru „Dovedite Džeka Ričera”. Sam Ričer vidi prilog na vestima i pojavljuje se u gradu. Odbrana je oduševljena, ali Ričer je došao da dokaže da je optuženi kriv. Iznenađen njegovim zahtevom, Ričer kreće da potvrdi njegovu apsolutnu krivicu, ali nailazi na mnogo više od onoga čemu se nadao.

U nedelju, 19. januara, kanal FunBox nam donosi dokumentarni film „Daleka mesta – Ko Čang”, i to od 20:00. Upoznaćemo ostrvo Ko Čang! Sjajno ćemo se zabaviti u obilasku jednog od najvećih parkova za ekstremne sportove na ostrvu. Upoznaćemo prijateljski raspoložene slonove i učestvovati u fotografisanju, a onda ćemo posetiti jedan od najpopularnijih klubova tajlandskog boksa i vežbati sa majstorima ovog sporta.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Evo kako izgleda decembarska idila

Evo kako izgleda decembarska idila

Iako zima još uvek nije zvanično počela, temperature se polako, ali i više nego sigurno …

Novembarska nedelja u znaku tolerancije

Novembarska nedelja u znaku tolerancije

Međunarodni dan tolerancije širom sveta obeležava se 16. novembra, a ustanovljen je kao podsetnik da …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.