Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / OTVOREN PRVI JUMBO CENTAR U SRBIJI
OTVOREN PRVI JUMBO CENTAR U SRBIJI, OTVOREN PRVI JUMBO CENTAR U SRBIJI, Gradski Magazin

OTVOREN PRVI JUMBO CENTAR U SRBIJI


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

OTVOREN PRVI JUMBO CENTAR U SRBIJI: Sve za decu i porodicu, od sada i kod nas!

Jumbo centar, čuven po raznolikoj ponudi za sve članove porodice, pogotovo za mališane, po vrlo pristupačnim cenama, otvoren je juče u Super Veru na Novom Beogradu. Najpoznatiji grčki brend igračaka, proizvoda za bebe, kancelarijskog materijala, sezonske robe, robe za uređenje doma, dostupan je od sada građanima Srbije. Otvaranju je prisustvovao gospodin Nikos Veropulos, vlasnik i direktor kompanije Vero, visoki predstavnici Grčke ambasade, kao i mnoge druge zvanice.

Na radost najmlađih, ali i odraslih, Jumbo je ponudio svoj bogat i raznovrstan asortiman proizvoda u Super Veru na Novom Beogradu,  a očekuje se otvaranje još nekoliko objekata. Jumbo u Srbiji će zaposliti 65 novih radnika. U planu je i širenje -Novi Sad, Bosna, Crna Gora, sve pod okriljem kompanije Veropoulos.

  “Zadovoljni smo što je od danas Jumbo prisutan na srpskom tržištu i što smo time omogućili da ovdašnji potrošači lako i po povoljnim cenama dođu do naših proizvoda koji su namenjeni deci i porodici. Nadamo se dugoj i lepoj saradnji  kao i da će Jumbo proizvodi zadovoljiti sve potrebe dece i porodica,” izjavio je Nikos Veropulos, vlasnik i direktor kompanije.

OTVOREN PRVI JUMBO CENTAR U SRBIJI, OTVOREN PRVI JUMBO CENTAR U SRBIJI, Gradski Magazin

Jumbo je grčka kompanija osnovana 1986. godine, koja danas poseduje najveće dečije prodavnice, proizvode za bebe, kancelarijski materijal, sezonsku roku i robu za uređenje doma. Kompanija Jumbo poseduje ukupno 71 objekat u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji i na Kipru. Ove godine Jumbo kompanija sklopila je ugovor o saradnji sa Veropoulos grupom za Srbiju i Makedoniju.

Tokom protekle godine kompanija Jumbo ostvarila je promet od 371 miliona evra i uvećala profitabilnost od +15,72%, odnosno 72,52 miliona evra. Kompanija ukupno zapošljava 5.913 ljudi.

 Veropoulos je grčka kompanija osnovana 1969. godine. Danas grupa, sa sedištem u Grčkoj, posluje u Makedoniji i Srbiji sa godišnjim prometom od 108 miliona evra. U obe zemlje kompanija zapošljava 1.200 ljudi.

Poslovni plan u narednih pet godina je da Vero grupa, sa Jumbom udvostruči broj prodavnica.

OTVOREN PRVI JUMBO CENTAR U SRBIJI, OTVOREN PRVI JUMBO CENTAR U SRBIJI, Gradski Magazin
Tatjana Matić
OTVOREN PRVI JUMBO CENTAR U SRBIJI, OTVOREN PRVI JUMBO CENTAR U SRBIJI, Gradski Magazin
Leontina Vukomanović

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Hurricane u epizodi “Čupkano prase”!, Gradski Magazin

Hurricane u epizodi “Čupkano prase”!

Članice grupe Hurricane, pokazale su svoje kulinarsko umeće, ali i humanost koja je, nažalost, retkost …

Sredite prostor za školarca sa stilom, Gradski Magazin

Sredite prostor za školarca sa stilom

Polazak u školu je idealan trenutak da razmislite da li ste pripremili sve što je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.