Naslovna / Lifestyle / #NE_PROPUSTITE / Kandidatkinje za Veuve Clicquot Bussiness Woman Award
Ovo su najuspešnije žene Srbije: Kandidatkinje za Veuve Clicquot Bussiness Woman Award

Kandidatkinje za Veuve Clicquot Bussiness Woman Award


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Evo ko su najuspešnije žene u Srbiji, predstvaljamo Vam kandidatkinje za Veuve Clicquot Bussiness Woman Award 2016. i članice žirija

Nagrada Veuve Clicquot Business Woman Award osnovana je 1972. godine u čast izuzetne poslovne žene Madame Clicquot, a svake godine dodeljuje se uspešnim poslovnim ženama širom sveta. Svojevrsni je Oskar i priznanje svim snažnim damama koje krasi preduzetnički duh i hrabrost kakva je odlikovala i izuzetnu Francuskinju.

Članovi žirija koji će odabrati pobednicu su: Natalija Cvetković, potpredsednica i direktorka magazinskih izdanja Adria Media Group, Svjetlana Krčo, suosnivač DunavNET i Aleksandra Đurđević, generalna direktorka Delta Auto grupe.

s6 s7 s8

Veuve Clicquot Business Woman Award održava se i regionalno (Hrvatska, Crna Gora i Srbija), a na kraju će se finalistkinje zemalja učesnica naći na finalnoj dodeli i proglašenju koje će se održati u Beogradu. Nakon toga, pobednica će imati izvanrednu priliku da se druži i učestvuje na završnoj večeri u Francuskoj, u gradu Reims, na kojoj će se okupiti pobednice svih zemalja u kojima se dodeljuje ova prestižna nagrada. Imali smo čast nominovati izuzetne žene, samim time i pobednice, koje su svojim radom, trudom i ambicijom u različitim područjima delovanja napravile konkretan uspeh, te svojim primerom podstiču mlađe generacije.”
 
Lista kandidata:
 s1b s2 s3 s4 s5

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Ova deca su HEROJI SRBIJE! Mokrih nogu pešače čak ČETIRI SATA do škole!

Ova deca su HEROJI SRBIJE! Mokrih nogu pešače čak ČETIRI SATA do škole!

Duša da zaboli: Miljana (14), Vanja (12), Radoslav (10) i Dejan (12) iz sjeničkog sela …

Neka nas ljubav pokrene

Neka nas ljubav pokrene

Ovog vikenda Stadion Shopping centar pokrenuće lavinu ljubavi. U periodu od 14. do 16. februara, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.