Naslovna / Grad / Beograd / Ovog vikenda otvaranje sezone na Kopaoniku

Ovog vikenda otvaranje sezone na Kopaoniku


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Kopaonik je spreman za deseti Ski Opening koji se ove godine održava od 5. do 8. decembra. Zimska sezona 2019/2020. biće otvorena uz željno očekivano prvo skijanje i najveću žurku u velikoj dvorani jednog hotela

Nezaboravan provod na samom otvaranju 6. decembra zagarantovan je koncertom Ace Lukasa, koji je poznati majstor naboljih žurki na Balkanu. Za dobru amotsferu i odličnu zabavu iste večeri pobrinuće se i popularni Mega Band.

Jelena Karleuša će druge večeri, 7. decembra, prirediti nezaboravni spektakl po kome je dobro poznata i zahvaljujući kome nosi epitet jedne od najvećih zvezda u regionu. Pored nje, atmosferu će zagrejati i popularni klupski pevač Nenad Cvijetić. Izvođači su već najavili veličanstvene nastupe, a koncerti će biti realizovani u organizaciji vrhunske produkcije Skymusic.

Skijališta Srbije su za prvi dan skijanja pripremila staze Karaman greben, Malo jezero i stazu Krst, a sistemi za veštačko osnežavanje rade bez prestanka kako bi se u što kraćem roku pripremio što veći broj staza za skijanje.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Rossi fest

Rossi fest od 25. januara u Narodnom pozorištu (VIDEO)

Koncertom „Muzički cvetovi jevrejskog baroka” ansambla Salomon Rosi iz Italije, na sceni Raša Plaović 25. …

Predstavljena knjiga “”Malo zeleno drvo”

Priče o zdravlju naše planete danas su nam potrebnije nego ikada ranije. Makar one bile …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.