Naslovna / Grad / Gradske vesti / Praznici mirišu na udobnost

Praznici mirišu na udobnost


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Da li ste već odlučili gde ćete proslaviti Novu godinu i božićne praznike? Neki će ipak sačekati poslednji momenat da se odluče. Svakako biće i onih koji će praznike dočekati u svojim domovima u prazničnom okruženju i raspoloženju.

Bez obzira na to gde ćete provesti sam čin dočeka svi sigurno želite da vam dom bude okićen i pripremljen za mali predah koji uvek sledi tokom praznika i nakon provoda. Za dizajnere enterijera Forma Ideale ovo je pravo vreme da vas posavetuju kako je moguće praktičnim detaljima i jednostavnom dekoracijom ukrasiti dom i pripremiti se sa trenutak idealnog odmora.

Predlog je početi od crvene boje koja bi trebalo da preovladava dekoracijom asocirajući na praznični duh. Sistem elementa HUD prožet crvenom dekoracijom uz novogodišnju jelku i tradicionalnu čarapu koja visi na vitrini HUD uvek će podsećati  na radost detinjstva i poklona koje očekujete. Mirišljava sveća , sa mirisom cimeta, na klub stočiću HUB  i novogodišnji ukrasi poput patuljaka ili deda mrazića na zidnoj polici HUD učiniće da vaš dom odiše toplinom i pozitivnom energijom.

Ako želite više svetla dodajte i lampione dok za romantičnu atmosferu biće dovoljne samo sveće. Topli čaj ili čokolada, možda čak i kuvano vino biće vam sasvim dovoljni da odmor započnete u vašem ušuškanom i sređenom kutku. Nek Vam Nova godina počne u osećaju udobnosti i prisećanju na lepe momente koje ste tokom godine proživeli.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Magla usporava saobraćaj, kamioni na Batrovcima čekaju 3 sata

Magla usporava saobraćaj, kamioni na Batrovcima čekaju 3 sata

AMSS IZVEŠTAJ: Magla usporava saobraćaj, kamioni na Batrovcima čekaju 3 sata Magla jutros usporava saobraćaj …

Neradna nedelja povećala promet PUMPAMA!

Neradna nedelja povećala promet PUMPAMA – prodaju ulje, mleko, šećer… Najviše koristi od zabrane rada …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.