Najnovije Vesti
Naslovna / Lifestyle / #NE_PROPUSTITE / Predstava “Posle igre” sutra u Domu omladine

Predstava “Posle igre” sutra u Domu omladine

Predstava “Posle igre”, rediteljke Ane Konstantinović i dramaturga Ane Đorđević, biće održana sutra, 3.2., u sali “Amerikana” sutra u Doma omladine

Glumci Katarina Dimitrijević, Željko Maksimović, Nemanja Oliverić i Milica Stefanović pokušaće da, nakon pitanja “Are you lonesome tonight?”, propitaju teme kao što su bliskost, ranjivost, povređivanje, vera, sumnja u ljubav – kao i mogućnost da ljubav i umetnost donesu ono čarobno u naš život. Početna tema o Orfeju i Euridiki prerasla je, tokom kreativnog procesa grupe mladih umetnika, u priču o dva ljubavna para.

Posle-igre

”Ono što mislim da svako od nas iam potrebu da sazna je – gde i kako mogu da budem zaljubljen tako da mogu da živim? Da mogu da živim sa nekim stepenom mira. To je sve što me zanima – ljubav. I nedostatak ljubavi. Kada ona prestaje…Izgleda da niko na ovom svetu nije u stanju da voli iznad određene granice; svi idemo do određene granice kada postajemo emocionalno umorni, kada nam postaje dosadno ili kad bivamo povređeni. Ljudi se menjaju, a njihova ljubav ne prevazilazi te prepreke” (Džon Kasavetes)

U predstavi su korišćeni delovi tekstova Žana Anuja, Tenesi Vilijamsa i Vaska Pope. Iz različitih inspiracija umetnici su zajedno formirali strukturu i tekst predstave.

Predstava traje 75 minuta, početak je zakazan za 20h. Cena ulaznice je 300 dinara.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Čuvena Trejsi Ševalije se družila se čitaocima u Beogradu! (FOTO)

Čuvena Trejsi Ševalije se družila se čitaocima u Beogradu! (FOTO)

Autorka čuvenog romana “Devojka s bisernom minđušom“ i “Jedna nit“ Trejsi Ševalije družila se juče …

POKRENUTA PLATFORMA “CILJEVI ODRŽIVOG RAZVOJA ZA SVE”

POKRENUTA PLATFORMA “CILJEVI ODRŽIVOG RAZVOJA ZA SVE”

Konferencijom održanom danas u prostoru “Dorćol Platz” u Beogradu, obeleženo je pokretanje Platforme za opštedruštveni …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.