Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Beograd / Promocija novog spota benda SIVI

Promocija novog spota benda SIVI

Bend SIVI lansirao je novi video singl „U naručju usnulih“ koji je ujedno i najava prolećne turneje koja počinje pančevačkim koncertom u petak 27. marta u Apolu.

SIVI postoje dugo, a u poslednje vreme nižu uspehe. U finalu „Belgrade Demo Festival Live 2013” osvojili su treće mesto po izboru stručnog žirija, a potom gostovali i na „Lake Fest-u” u Nikšiću. Kvalitet „Sivih”, sredinom 2014, prepoznala je renomirana muzička kuća „Multimedia Music” i potpisala s bendom ugovor za digitalno izdanje. Album prvenac „Sedam” nalazi se na svim vodećim svetskim portalima za prodaju muzike („Amazon”, „Deezer”, „Itunes”, „Spotify”…) Video za pesmu „Jedno” bio je tri nedelje prvi na listi kultne emisije u sferi urbane kulture „Gruvanje” na RTV-u Vojvodina, a sedam nedelja među prvih deset.

Autentičnost benda SIVI ogleda se u lirskim, poetski obojenim tekstovima, kao i u muzici koja svoju bazu nalazi u alternativnom rokenrolu. Specifična energija bunta i kvalitet izvođenja, nastupe benda uživo čine izuzetnim i nesvakidašnjim iskustvom.

Nedavno su SIVI objavili novi spot za pesmu „U naručju usnulih“, koja je ujedno i najava za prolećnu promotivnu turneju po Srbiji, a prvi u nizu koncerata održaće se u petak 27. marta u dvorani Apolo u Pančevu. Bend trenutno radi na materijalu za drugi album, koji će uključivati i pesme s prvenca „Sedam”, a pamčevačka publika će na koncertu u petak premijerno čuti i nove pesme.

 Pored SIVI-h, u petak u Apolu će nastupiti i BLEKBOX i FANCY FROGS.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Počinju prijave za HACKTIVATE – prvi hakaton u duvanskoj industriji u Srbiji

Kompanija Filip Moris i Centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija (ICT Hub) organizuju HACKTIVATE, …

42. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA U BEOGRADU

42. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA U BEOGRADU

Najveći i najznačajniji turistički događaj u zemlji i regionu jugoistočne Evrope -42. Međunarodni beogradski sajam …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.