Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Gradske vesti / Safari stil u vašem domu
Safari stil u vašem domu, Gradski Magazin

Safari stil u vašem domu


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Safari stil u vašem domu, Gradski MagazinIako možda ovo leto nije onakvo kakvim ste ga zamišljali, a planove za letovanje niste u mogućnosti da realizujete, to nije razlog da u svom domu ne priredite ugođaj poput prave egzotične avanture u Africi!

Afrika je kao inspiracija ušla u modnu industriju na velika vrata zajedno sa animal printom, specifičnim paternima i kombinacijama boja na materijalima koji su obeležja afričkih plemena, a zatim su izvršili značajan utcaj i na dizajn enterijera. Ono što dominira ovakvim enterijerima su prigušene boje, prirodni materijali, afrički ornamenti, skulpture i slike na kojima su naslikani predstavnici afričkih plemena, razni simboli, životinjski i kolonijalni motivi.

Paleta inspirisana Afrikom je topla, narandžasta ili žuta, ali i neutralna, sa akcentima crvene. Neretko, u nekom paternu, kao spoj koji u afričkoj kulturi ima poseban značaj, mogu da se sretnu i crvena i crna. Fotelja BARSELONA i ambijent oko nje će sinergijom boja uneti duh Afrike u vaš dom.

Uz ležaj MARBO možete dodati dekoraciju u vidu materijala poput ratana i drveta, zatim i hladni metal, jer simbol starog sveta, drevne Afrike, je i metalno oruđe za rad koje je uglavnom ručno pravljeno.

Deo ovog stila su i naglašena tekstura, neutralnih prirodnih boja, tapete sa naturalnim printovima, pletene, slamnate, korpe, kao i zemljani ćupovi sa granjem. Dizajneri Forma Ideale predlažu da budete dodatno kreativni i istražite što više možete o Africi, pustinji, safariju. Skulpture životinja izrađene u drvetu, posebno životinja koje imaju poseban značaj u nekim afričkim plemenima, kao i skulpture raznih slimbola energija prirode, idealan su začin za jedan egzotičan safari ambijent. Takođe, komode i police, poput TV police CLIF CLFT235, u kombinaciji dekora drveta, odlično se uklapaju u ove ambijente.

Safari, Afrika, leto – prave su asocijacije za toplo i prirodno, a ovaj stil u enterijeru će vam bar malo dočarati tu atmosferu!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Ako ne treba da idemo na dijetu da bismo smršali, šta da radimo?, Gradski Magazin

Ako ne treba da idemo na dijetu da bismo smršali, šta da radimo?

Za skidanje kilograma, koliko god mi želeli da verujemo, dijete nam neće mnogo pomoći, ali …

POLICIJSKI ČAS, POLICIJSKI ČAS: Beograd pod klju­čem od pe­t­ka do po­ne­de­lj­ka!, Gradski Magazin, Gradski Magazin

POLICIJSKI ČAS: Beograd pod klju­čem od pe­t­ka do po­ne­de­lj­ka!

Od danas je zabranjeno i svako javno okupljanje više od pet ljudi – Policijski čas …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.