Najnovije Vesti
Naslovna / Kultura / SCENARIO NAPISAN! BIĆE DRUGE SEZONE HIT SERIJE!
druge, SCENARIO NAPISAN! BIĆE DRUGE SEZONE HIT SERIJE!, Gradski Magazin

SCENARIO NAPISAN! BIĆE DRUGE SEZONE HIT SERIJE!


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Evo kad kreće snimanje druge sezone hit serije  “Ubice moga oca”…Scenaristkinja hit serije obećava još uzbudljiviji nastavak!

Poslednja epizoda emitovana je dan nakon Nove godine i konačno otkrila ono što su svi priželjkivali da saznaju ko je ubica male Milice Despotović. Krenuli smo sa lešom male Milice, pronašli ko ju je ubio, ali radnja iz prve sezone je višeslojna pa ima materijala i za nastavak priče. Mogli bismo da kažemo – biće još leševa – najavljuje Nataša Drakulić scenaristkinja serije.

SCENARIO NAPISAN! BIĆE DRUGE SEZONE HIT SERIJE!, Gradski Magazin
Marko Janketić i Vuk Kostić

– A sad ozbiljno. Priča zaista traži nastavak – neka se niko ne brine – glavni glumački trojac, Vuk Kostić, Tihomir Stanić i Marko Janketić, ostaje. I, naravno, stiže još novih glumaca” – kaže Nataša Drakulić, scenaristkinja serije “Ubice mog oca”.

Poslednja epizoda emitovana je dan nakon Nove godine i konačno otkrila ono što su svi priželjkivali da saznaju, a to je ubica male Milice Despotović.

Zasada, to je učinila njena majka Natalija, koju u seriji tumači glumica Nataša Ninković. Ona je i posle priznanja da je ubila svoju ćerku iz nehata, ali rukovođena ljubomorom zbog ćerkinog odnosa sa Kostom (Dragan Mićanović), u koga je i sama zaljubljena, ipak rekla je da je ona “ubica, zasad”. Šta to tačno znači zasad, saznaćemo u novoj sezoni serije o kojoj autori ne žele mnogo da otkrivaju, osim što je izvesno da će je biti. Uostalom, to je i pisalo na kraju epizode koja je emitovana 1. januara: “Kraj prve sezone”.

A glavni junak serije, inspektor Aleksandar Jakovljević, nije otkrio ono što je najvažnije, a to su ubice njegovog oca, policajca koji je stradao na dužnosti. Misterija oko tog ubistva opseda mladog i ambicioznog inspektora, koji je tražeći ubicu Milice Despotović, bogate naslednice, zamalo ušao u vir iz koga nema izlaza.

Spasle su ga ljubav i devojka Jelena, koja na kraju prve sezone biva ranjena. Još jedna misterija koja je ostala nerešena. Hoće li Jelena preživeti i sa kim će mladi i zgodni inspektor završiti: sa Marijom (Katarina Radivojević), koja nosi njegovo dete ili Jelenom (Nina Janković)?

SCENARIO NAPISAN! BIĆE DRUGE SEZONE HIT SERIJE!, Gradski Magazin

Izvor: Informer Foto: PROMO

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Crne Gore, Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!, Gradski Magazin

Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!

Vodič kako stići do mora. Crna Gora je u subotu u ponoć otvorila granice za …

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.