Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Promocija singla i spota Ivane Vladović „Magnet za ludake“! (FOTO) (VIDEO)
Promocija singla i spota Ivane Vladović „Magnet za ludake“!

Promocija singla i spota Ivane Vladović „Magnet za ludake“! (FOTO) (VIDEO)


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Muzički trijumf Ivane Vladović na Promociji singla i spota „Magnet za ludake“!

U prepunom Tranzit baru mlada pevačica oduševila sve prisutne na promociji singla i spota „Magnet za ludake“! Mlada beogradska pevačica za koju važi da ima „anđeoski glas đavolske snage“ – Ivana Vladović dugo će pamtiti ovo proleće! U četvrtak, 25. maja joj se nebo nasmešilo pa je bez kapi kiše, uz osmeh i dobro raspoloženje brojnih saradnika, kolega muzičara i novinara u velikom stilu predstavila i promovisala svoj debi singl „Magnet za ludake“.

Brojne zvanice uživale u sjajnoj atmosferi u popularnom beogradskom klubu Tranzit bar gde je Ivana uz svoj tim predstavila singl koji je autorsko delo poznatog producenta, kompozitora i aranžera Dušana Alagića i visprenog tekstopisca Milana Bojanića (Tap 011). Na pesmi „Magnet za ludake“ svirali su: Igor Božić Žile (bubanj), Dragan Ivanovic (bas gitara), Predrag Kozomara (gitara), Dušan Alagić (klavijatura, gitara), a izuzetna Ivana Peters gostovala je na numeri kao prateći vokal. Vizuelno rešenje za pesmu “Magnet za ludake” dao je režiser Miodrag Marković. Spot je sniman u divnom ambijentu Radisson blu hotela, a Ivanin partner je glumac Žarko Stepanov.

Ivana Vladović Music Dragi gosti i podrška na promociji Ivane Vladović bili su: Rada Đurić („A sada Rada“), Vladan i Kristina Savić, Dejan Cukić, Aleksa Jelić, Tjana Bogićević, Bojan Marović, Davor Jovanović, Dušan Zrnić (Blah Blah Band), Ana Milenković, Sanja Bogosavljević, Jelen Đurić, Jelena Pajić, Marko i Lena Kuzmanović, Dušan Šarenac, Sara Milutinović i mnogi drugi. A o svojoj pesmi „Magnet za ludake“ Ivana Vladović kaže: Kada objavljujete debi singl na vama je izuzetna odgovornost, a meni je bio prioritet da to bude pesma koja nema “vek trajanja”, žanrovski definisana kao easy listening moderni pop uz besprekornu muzičku produkciju. Svakako, poenta pesme nije nešto što se sme zanemariti pa tako “Magnet za ludake” govori o ljubavnim usponima i padovima, te tako nepohodnoj – veri u ljubav.

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Kompanija DIS prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim merama

DIS trgovina prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim merama

DIS trgovina prilagodila radno vreme svih marketa u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije. …

Danas slavimo MLADENCE, a ovo su običaji koje valja ISPOŠTOVATI!

Danas slavimo MLADENCE, a ovo su običaji koje valja ISPOŠTOVATI!

Mladi bračni parovi koji su se venčali posle 22. marta prošle godine danas slave Mladence. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.