Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / “Top je bio vreo” od danas u bioskopima
"Top je bio vreo", “Top je bio vreo” od danas u bioskopima, Gradski Magazin

“Top je bio vreo” od danas u bioskopima

Izvor: Tanjug Foto: Fest

Srpski igrani film, ratna drama “Top je bio vreo” ulazi danas na redovni repertoar domaćih bioskopa, uz nove američke produkcije – mjuzikl “Začarana šuma”, akciju “96 sati: U begu” i komediju “Gospodar venčanja”

Reditelj i scenarista Slobodan Skerlić snimio je film po istoimenom romanu Vladimira Kecmanovića, a pubika je premijerno mogla da ga vidi na prošlom Festu i zatim na više domaćih i stranih festivala.

U fokusu upečatljive i potresne filmske priče “Top je bio vreo” nalaze se deca koja su nedvosmisleno i nazasluženo trpela tokom opsade Sarajeva 1994. godine. Na velikom platnu Skerlić oživljava živu i tešku ljudsku dramu o ljudima koje je rat i zatekao i zakovao u stambenoj zgradi u kojoj su, koliko do juče, prilično mirno i skromno živeli, a sada strepe od topovskih granata, ali i od lokalnih uniformisanih branilaca grada.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?, Gradski Magazin

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?

Od proglašenja pandemije COVID-19, malo je ljudi na planeti koji nisu „izbačeni iz koloseka” i …

Sredite prostor za školarca sa stilom, Gradski Magazin

Sredite prostor za školarca sa stilom

Polazak u školu je idealan trenutak da razmislite da li ste pripremili sve što je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.