Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Beograd / Upoznali smo Dudu Alapaču!
Upoznali smo Dudu Alapaču, Upoznali smo Dudu Alapaču!, Gradski Magazin, Gradski Magazin

Upoznali smo Dudu Alapaču!


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Upoznali smo Dudu Alapaču u Mikser hausu

U Mikser hausu u četvrtak, 25. avgusta predstavljena je knjiga „Dnevnik čuda Dude Alapače“ Daniele Bakić. Duda Alapača je naziv kolumne koja izlazi više od jedne decenije u časopisu Lepota i zdravlje, i jedna je od najčitanijih i najomiljenijih rubrika u čitavom regionu. Laguna je nedavno objavila Dudine priče u knjizi „Dnevnika čuda Dude Alapače“. O knjizi su, pored autorke, govorile Lidija Ćulibrk, glavna i odgovorna urednica časopisa Lepota i zdravlje, i Una Senić, voditeljka Jutarnjeg programa na Play radiju i Pole Dance Fitnes instruktorka.

Junakinja knjige Duda je savremena žena koja se podjednako dobro snalazi u ulozi poslovne žene, majke, ćerke, supruge i prijateljice. Daniela je objasnila je da je krivac za čitavu priču Lidija Ćulibrk, urednica magazina Lepota i zdravlje.

„Stigao mi je mejl u kome je pisalo da bi bilo lepo da započnemo pisanje neke kolumne koja će govoriti o savremenoj ženi sa svim njenim vrlinama, manama, problemima i sitnicama sa kojima se susreće svaka od nas“, rekla je Daniela Bakić.

„Mi živimo s Dudom, znamo sve njene probleme, trenutke sreće i tuge, kako vaspitava svoje dete i kakva je u odnosu sa svojim mužem. To je definitivno svaka od nas“, istakla je, između ostalog, urednica magazina Lepota i zdravlje i zahvalila Danieli na dugogodišnjoj saradnji.

Za Unu Senić najveća vrednost ove knjige je u tome da su priče duhovite, simpatične i da sve žene mogu da se identifikuju sa Dudom i njenim prijateljicama. Nju fascinira da je Duda ostala u duši dete koje se hrabro bori sa izazovima savremenog sveta.

Daniela je priznala da je lik Dude samo delimično sličan njoj, ali da se i ona bori za iste vrednosti.

Promociju su posebnom učinili i kolači koje je lično spremila Daniela Bakić i tako u praksi potvrdila da je zaista sjajna domaćica kao i junakinja njene knjige „Dnevnik čuda Dude Alapače“.

Promocija knjige bila je „začinjena“ i predstavljanjem septembarskog broja magazina Lepota i zdravlje, a sve to uz osveženje sa porukom ljubavi za koje se pobrinula Jana.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Novo iskustvo kupovine u hipermarketima, Gradski Magazin

Novo iskustvo kupovine u hipermarketima

Nova oaza savremene kupovine u hipermarketu, Mega Maxi, otvorio je danas vrata svojim kupcima. Na …

EUROBANK DONIRALA 1,2 MILIONA DINARA ZA NABAVKU KISEONIČKIH PROTOKOMERA, Gradski Magazin

EUROBANK DONIRALA 1,2 MILIONA DINARA ZA NABAVKU KISEONIČKIH PROTOKOMERA

Eurobank je obezbedila 1,2 miliona dinara za kupovinu kiseoničkih protokomera za zdravstvene ustanove u Srbiji. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.