Naslovna / Nega i Lepota / Kozmetika / UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA
UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA

UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme za lice obradujete sebe ili vama drage osobe atraktivnim neseserom sa mini pakovanjima Eucerin®  krema za dnevnu i noćnu antiage negu i negu ruku 


Iz godine u godinu zimska praznična darivanja inspirišu nas da obradujemo sebe, porodicu ili prijatelje. Istovremeno, praznici nas pozivaju da zastanemo i razmislimo koliko zaista vremena posevećujemo sebi i onima koje volimo. 

Vrhunac praznične atmosfere oličen u novogodišnjim odlukama tek nas očekuje. Ali, zašto ne bismo već sada doneli jednu veoma važnu odluku – da više brinemo o zdravlju i lepoti kože – i počeli da je primenjujemo? Između ostalog, to će doprineti da praznike dočekamo zadovoljni sobom, a time i spremniji da svoje dobro raspoloženje podelimo s drugima. 

Zbog novogodišnjih praznika i zima je sjajna. Upravo u duhu tog doživljaja Eucerin® vam je omogućio da uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme kao poklon dobijete kozmetički neseser sa preparatima za odgovarajuću antiage negu. 

Neseseri sadrže mini pakovanja od 20ml krema za dan i noć iz Eucerin® Hyaluron-Filler, Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift ili Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity linije PLUS pakovanje od 30ml Eucerin®pH5 Kreme za ruke.

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Same ste za Dan zaljubljenih? Evo kako da udovoljite sebi!

Same ste za Dan zaljubljenih? Evo kako da udovoljite sebi!

“Prihvatila sam sebe i svoje telo i od zadatog učinila najbolje što sam mogla”, izjavila …

Eucerin® Februar– mesec suve kože

Eucerin® Februar– mesec suve kože

 OSLOBODITE SE SIMPTOMA SUVE KOŽE! Uz kupovinu Eucerin® preparata iz linija specijalno formulisanih da zadovolje …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.