Najnovije Vesti
Naslovna / Grad / Humanitarno veče uz najbolje di džejeve!
Humanitarno veče uz najbolje di džejeve!, Gradski Magazin

Humanitarno veče uz najbolje di džejeve!


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Izvor: Press Serbia

Večeras humanitarno veče uz najbolje di džejeve!

DJ MIRKO & MEEX, Nastavlja se akcija za malog Mateju!

Po već ustaljenoj tradiciji,klub Mr. Stefan Braun ponedeljkom organizuje   humanitarno veče koje prati ubedljivo najbolji provod u prestonici, pa će tako biti i večeras.

Prisutni će biti u prilici da uživaju u sjajnim setovima di džej dvojca Mirka i Miksa, dok će podršku akciji prikupljnja novčanih sredstava za lečenje troipogodišnjeg  Mateje Mišića, obolelog od celebralne paralize dati i brojne poznate ličnosti.

Klub Stefan Braun je po mnogo čemu jedinstven klub u Beogradu, specifičnog duha, originalne lokacije i pažljivo odabrane muzičke koncepcije. Klub Mr. Stefan Braun je jedini klub u gradu koji se nalazi na 9. spratu i u koji ulazite direktno iz lifta. Vrata kluba su prvi put otvorena, sada već davne 2002. godine. Vrlo brzo nakon otvaranja zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije koja je vladala u klubu.

Klub Stefan Braun zauzima jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda. Ta ista pozitivna energija od pre deset godina i dan danas vlada klubom. Veliki šank na sredini kluba je glavno mesto dešavanja. Svojom maštom, načinom i umećem pravljenja i ispijanja koktela, barmeni atmosferu u klubu dovode do tačke ključanja, kada i većina gostiju, pretežno atraktivne devojke, oskudno odevene, završe igrajući na šanku.

KLUB MR. STEFAN BRAUN

Klub Mr. Stefan Braun je pravi izbor za sve ljude koji ume da cene noćni život i dobru zabavu. Jedinstven po svojoj originalnoj lokaciji, na 9. spratu zgrade u Nemanjinoj ulici, specifičnoj atmosferi i pažljivo odabranoj muzičkoj koncepciji, klub je vrlo brzo postao sinonim za najbolji noćni provod u Beogradu. Kada direktno iz lifta kročite u ovaj po mnogo čemu jedinstven klub u našem gradu, zapljusnuće Vas velika količina pozitivne energije koja ovde vlada. Centralno mesto dešavanja je veliki šank koji se nalazi na sredini kluba i gde se prave najbolji kokteli. Svojom maštom, načinom i umećem pravljenja i ispijanja koktela, naši iskusni barmeni atmosferu u klubu dovode do tačke usijanja. Mr. Stefan Braun poznat je i po svom raznovrsnom muzičkom programu koji može da zadovolji i najizbirljivije ukuse. Zvuci najbolje house, disco, hip hop i r’n’b muzike koji upotpunjuju već odličnu atmosferu, garantuju Vam odličan provod svih sedam dana u nedelji. Sa željom da pružimo pomoć ustanovama, institucijama i pojednicima kojima je ona najpotrebnija, klub Mr. Stefan Braun praktikuje organizovanje raznovrsnih tematskih žurki, od kojih su neke i humanitarnog karaktera kada za šankom rade poznate ličnosti i kada se sakupljaju dobrovoljni prilozi. Moderan koncept rada, urbano okruženje i široka ciljna grupacija gostiju, svrstali su klub Mr. Stefan Braun u društvo vodećih svetskih klubova. Naš tim koji čini preko 50 ljudi sa velikim clubbing iskustvom, iz dana u dan se trudi da zabavu podigne na viši nivo. Da smo u tome uspeli govori veliki broj gostiju koji su nam ukazali svoje poverenje i učinili prošle sezone nezaboravnim. Sve one koji će naši gosti tek postati, pozivamo da što pre posete naš klub specifičnog duha i pomognu nam da predstojeće sezone kluba učinimo još boljim. Klub Mr. Stefan Braun, Nemanjina 4/9, Beograd

O Gradski Magazin

Proveri takođe

knjige a, Promocija knjige “Neki drugi život” Jelene Bačić Alimpić, Gradski Magazin, Gradski Magazin

Promocija knjige “Neki drugi život” Jelene Bačić Alimpić

Promocija jubilarne desete knjige Jelene Bačič Alimpić „Neki drugi život“ održaće se u utorak 7. …

Detalj koji vam je uvek potreban, Gradski Magazin

Detalj koji vam je uvek potreban

Funkcionalna i estetski privlačna, komoda je detalj koji vam je često potreban u domu kao …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.