Najnovije Vesti
Naslovna / Lifestyle / #NE_PROPUSTITE / VELIKO ROĐENDANSKO SLAVLJE BIOSKOPA CINEPLEXX

VELIKO ROĐENDANSKO SLAVLJE BIOSKOPA CINEPLEXX

Beograd, 07.04.2015 – Rođendansko slavlje bioskopa Cineplexx u Srbiji zakazano je za ponedeljak, 13. april, uz sjajnu ponudu za sve posetioce.

Na svoj rođendan Cineplexx nagrađuje verne goste sa specijalnom cenom karte za sve projekcije, koja će u beogradskim bioskopima Cineplexx Delta City i UŠĆE Shopping Centra biti 250 dinara, dok će uKragujevac Plazi karta biti 150 dinara! Ista cena ulaznice će važiti za 2D i 3D projekcije filmova.

  Posetioci će na rođendan bioskopa Cineplexx moći da pogledaju najaktuelnije filmove sa repertoara, među kojima su i “Paklene ulice 7”, “Kod kuće”,“Pepeljuga”, domaće ostvarenje “Ničije dete”, dok će zaljubljenici u indijsku kulturu imati priliku da uživaju pretpremijerno u filmu “Best Exotic Marigold Hotel 2”.  Ujedno će bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center toga dana proslaviti veliki jubilej i 800.000-og posetioca, koji će biti nagrađen sa specijalnom nagradom – Cineplexx bonus karticom. Time će on postati prvi član lojalti kluba koji bioskop pokreće sredinom ove godine.

 

Radno vreme bioskopa će toga dana biti produženo, tako da će blagajne biti otvorene za sve posetioce već od 11 časova. U periodu od 12 do 17 časova najmlađi posetioci bioskopa će imati priliku da uživaju u specijalnom programu pripremljenom samo za njih.

 Najavu za rođendansko slavlje bioskopa Cineplexx možete pogledati na sledećem linku: http://bit.ly/1CK7dHE.

Rođendanske ulaznice su već od danas u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, dok se program može pogledati na sajtu www.cineplexx.rs.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Dragana Kuprešanin: Nevidljivi talas ‒ eksperimentalni taktilni strip

Dragana Kuprešanin: Nevidljivi talas ‒ eksperimentalni taktilni strip

Pozivamo vas na otvaranje izložbe eksperimentalnog taktilnog stripa Dragane Kuprešanin pod nazivom “Nevidljivi talas”, u …

U Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograd svakodnevno možete videti ribe, životinjice i biljke iz svih krajeva sveta!

U Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograd svakodnevno možete videti ribe, životinjice i biljke iz svih krajeva sveta!

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd ponovo je otvorio svoja vrata! Posle dvomesečne pauze, ljubitelji akvaristike …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.