Naslovna / Grad / Beograd / WIZZ AIR PONOVO LETI IZ NIŠA DO MALMEA LINIJA STARTUJE 17. APRILA

WIZZ AIR PONOVO LETI IZ NIŠA DO MALMEA LINIJA STARTUJE 17. APRILA


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3


Wizz Air, avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi i vodeći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, objavio je da ponovo uvodi redovnu liniju iz Niša za Malme počev od 17. aprila. Karte se već mogu rezervisati preko sajta wizzair.com ili mobilne aplikacije ove avio-kompanije po početnoj ceni od samo 1.799 dinara/14,99 evra*.
Wizz Air će tako leteti od Niša do Malmea u Švedskoj od 17. aprila svake srede i nedelje, odnosno od sredine septembra svakog ponedeljka i petka. Wizz Air je u Srbiji prvi put poleteo 2010. godine i od tada je prevezao preko 4 miliona putnika na svojim niskotarifnim letovima iz Srbije, uz skoro 800.000 putnika koji su izabrali ovog avio-prevoznika 2018, što predstavlja rast od 6 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Poslovanje kompanije Wizz Aira će ove godine podržati preko 500 radnih mesta**. Ova avio-kompanija trenutno ima 17 linija za 8 zemalja iz Beograda i Niša.
Wizz Air će tako tokom letnje sezone uz rutu do Malmea leteti ka još 4 destinacije sa niškog aerodroma, i to ka Memingenu, Dortmundu, Bazelu i Beču.
„Drago nam je što ovu popularnu rutu od Niša do Malmea dodajemo našoj širokoj mreži. Malme, treći po veličini grad u Švedskoj, predstavlja idealnu destinaciju za vikend ili čak duži odmor jer nudi razne arhitekturne i druge znamenitosti. Sigurni smo da će putnici iz Srbije uživati u poseti ovom predivnom gradu i lepotama Švedske. Naša prijatna srpska posada s nestrpljenjem čeka da vas ugosti na letovima kompanije WIZZ!”, izjavio je Andraš Rado, direktor komunikacija kompanije Wizz Air.

O kompaniji Wizz Air
Wizz Air je najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi čija flota obuhvata 106 aviona tipa Airbus A320 i Airbus A321 i koja u ponudi ima preko 600 destinacija sa 26 aerodroma i povezuje 145 destinacija u 44 zemlje. Wizz Air ima tim od oko 4.500 profesionalaca koji nude izvanrednu uslugu i veoma niske cene karata i zahvaljujući tome je bio omiljeni izbor preko 34 miliona putnika u proteklih 12 meseci. Wizz Air je član Londonske berze pod skraćenicom WIZZ i uvršten je u Indekse FTSE 250 i FTSE All-Share. Wizz Air je registrovan u okviru programa Kontrole operativne bezbednosti (IOSA) Međunarodne asocijacije avio-kompanija (IATA), globalnog lidera u kontroli avio-bezbednosti. Kompanija je dobila nagradu Najbolja evropska avio-kompanija u 2017. godini koju dodeljuje Aviation 100, ugledna godišnja publikacija koja nagrađuje najistaknutije predstavnike avio-industrije.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

True Story, brend koji domaćem tržištu nudi zdravije grickalice koje se mogu konzumirati bez griže …

Kako da smršate, a da i dalje jedete šta hoćete

Kada želite da smršate i pitate se kako to da učinite, odmah pomislite da vam …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.